close-pop-up.svg

Saint-Gobain og Glavagruppen på ettertraktet klimaliste

Webers biogassbiler kan i tillegg også gå på byggeplass-strøm for å redusere utslipp.
Saint-Gobain fortsetter det viktige arbeidet for en bærekraftig industri og har enda en gang blitt anerkjent for sin innsats mot klimaendringer.

For andre år på rad har Webers og Glavagruppens morselskap Saint-Gobain blitt plassert på den attraktive «Climate Change A List» av den internasjonale miljøorganisasjonen Carbon Disclosure Project (CDP). Saint-Gobain er blant de 283 selskapene som oppnådde den øverste rangeringen «A», av mer enn 15 000 selskaper som ble vurdert i CDPs klimaundersøkelse for 2022.

CDP rangerer selskaper og gir en karakter fra A til D basert på deres vurdering av omfanget rundt åpenhet, bevissthet og håndtering av miljørisikoer, samt demonstrering av beste praksis for å sette ambisiøse og meningsfulle mål.

Bærekraftig verden over

Som en av verdenslederne innen en bærekraftig byggesektor har Saint-Gobain globalt stått for flere innovasjoner, blant annet den første produksjonen av flatt glass med null karbonutslipp i Frankrike. I Fredrikstad bygger Gyproc verdens første helelektriske og CO2-frie fabrikk for produksjon av gipsplater. Saint-Gobain har også styrket sin posisjon innen bærekraftige byggematerialer gjennom oppkjøpet av Chryso og GCP, hvis produkter bidrar til å dekarbonisere bygg- og anleggsindustrien.

Om Saint-Gobain

Saint-Gobain er en global markedsleder som designer, produserer og distribuerer byggematerialer og tjenester for bygg- og industrimarkedet. Selskapet ble grunnlagt i 1665 i Frankrike og har siden utvidet sin virksomhet til 76 land over hele verden. Gjennom sine ulike merkevarer har virksomheten et bredt spekter av byggematerialer som isolasjon, tak- og gulvprodukter.

 

Mursystemer

Endringer i sortiment av Leca blokker!

Vi er glade for å kunne informere om at vi nå har sikret nytt produksjonssted etter forhandlinger med et tidligere Leca anlegg i Danmark. Varer begynner allerede å ankomme våre logistikksentere  i de kommende ukene.


Bygg og anlegg

Når løsningen er rett – går resten lett

Weber har et omfattende sortiment av spesialmørtelprodukter som består av spesialmørtel til vedlikehold, rehabilitering og industri.

Betong og anlegg

Skatten i det globale frøhvelvet sikret bak betong

I det globale frøhvelvet oppbevares frø fra verdens genbanker. Hæhre Arctic valgte Webers betong til rehabilitering av tunnelen inn til frøhvelvet.