close-pop-up.svg

Hobbybetong for håndverk – Weber Hobby Concrete

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

Weber Hobby Concrete er en godbit for deg som har lyst på en morsom og nyttig hobby. Det er også veldig enkelt! Alt du trenger å gjøre er å tilsette en skvett vann. Da får du en mørtel du kan bruke til å skape kule, nyttige og holdbare håndverksprodukter.

Hobby Concrete er et DIY-produkt (Do it yourself), en produktsjanger som er blitt veldig populær de seneste årene. Det er lett å skjønne hvorfor. Det er nemlig noe eget med å klare å lage ting selv, ting som ingen andre har. Med Hobby Concrete er dette enklere enn noen gang!

Gjør det enkelt. Gjør det selv!

Med Weber Hobby Concrete er det kun fantasien som setter grenser. Du kan for eksempel lage din egen hagedekor, dekorative interiørgjenstander eller møbler. Betongen er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk. Hobby Concrete kan brukes til forming med eller uten form, og fås i poser á 5 og 15 kg.

Brukertips

Minste brukstemperatur er +5 °C. Støping i direkte sollys eller sterk vind bør unngås. Dersom du bruker former, er det lurt å smøre formene inn med for eksempel matolje før du heller oppi betongen.

De fleste av formene vi har brukt er kjøpt på den svenske nettsiden https://www.former.nu/sv/

Her er også noen andre nettbutikker som selger former:
https://www.hobbykunst-norge.no/
https://panduro.com/nb-no

 

Fakta om Weber Hobby Concrete

Hobbyconcrete_5kg-uten-bakgrunn_NY.jpg
  • For håndverksstøping av smågjenstander
  • Pakker á 5 og 15 kg
  • Hagedekor
  • Dekorative interiørgjenstander
  • Småmøbler
  • Innendørs og utendørs
Anlegg og betong

Mørtel for småskader – Weber Outdoor Repair

Weber Outdoor Repair er del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Outdoor Repair er en reparasjonsmørtel til småskader eller hull på vertikale og horisontale betongflater, både ute og inne.

Yttervegg/fasade

Hagedesigner Darren Saines: – Leca er ryggraden i hagen | Aktuelt | Weber

– Bruk fleksible Leca med murpuss for å skape drømmerommet utendørs. Sørg bare for å beskytte mot fukt!

Lyden av murhus

Nesten ved vannkanten i Bergen ligger et nytt murhus. - For eierne var det viktig at huset ikke bare så flott ut, men at det også hadde lyden av et murhus, forteller arkitekt Ove Grung.