close-pop-up.svg

Glatt og malt murvegg – slik får du det

Weber Sparkel er spesialutviklet for sparkling av Leca® Lettveggsblokker. Blokkene har not og fjær, så du raskt og enkelt får nøyaktige vegger i lodd – klare for sparkling.
For å få en glatt og malt murvegg er Weber Sparkel en enkel og smart løsning – spesialutviklet for Leca® Lettveggsblokker. Murte flater innendørs er igjen populært. Nå kan du enkelt få en sparklet, glatt og malingsklar murt overflate – uten flere pussjikt for å rette opp underlaget.

God på lyd, brann, fukt og mekanisk styrke

Når du bygger med Leca® får du en vegg med mange gode egenskaper for lyd, brann, fukt og mekanisk styrke. Leca® Lettveggsblokker er et innendørs produkt som er enklere og raskere å sette opp enn «vanlige» Leca-blokker. Enkel montering med monteringsskinner og lim, gir null byggefukt og meget rask herding. Blokkene har not og fjær, noe som gjør det raskt og enkelt å få nøyaktige vegger i lodd. 

Overflatebehandlingen gir stor fordel

Den virkelig store fordelen får du ved behandling av overflaten. Fordi blokkene allerede har en stabil og jevn overflate, trenger du ikke å pusse med 5 og 10 mm i flere omganger. Et par sparkelsjikt på totalt 3-4 mm dagen etter montering er alt du trenger. Her slipper du skjøtesparkling og armering av flatene, og herdetid og fuktbehov er eliminert.

Dagen etter montering, porefyller du med sparkel. Deretter helsparkler du og sliper lett til en glatt flate – nå er veggen klar til å males. Sluttresultatet blir en jevn og glatt overflate som du kan dra hånda over uten å føle korn.

Innovasjon på markedet

Weber Sparkel er en innovasjon på markedet. Det fantes ingen sparkel som var beregnet kun på mineralske underlag  som tilfredsstilte Webers krav om smidig konsistens, høy fyllevne og lav krymp. Derfor måtte vi lage den selv. Vi ønsket en sparkel som var spesialberegnet på Leca®, puss, betong og tidligere malte flater. Vi utviklet både en tradisjonell håndsparkel og en rullesparkel som også raskt og ergonomisk kan sprøytes på.

Weber Sparkel er i dag en del av konseptet Leca® Lettvegg. Weber Sparkel og Weber Sparkel RS er ferdigblandet, klar til bruk, ergonomisk og ikke minst tidsøkonomisk.

Finpuss og fintrekk – pusstyper som gir en meget fin overflate

Det finnes flere pussprodukter som er tilpasset ulike typer av underlag og som gir en en fin og glatt overflate.

weber wall plaster rapid – Finpuss til mur, puss og betong, Leca m.m. Kan appliseres i i tykkelser 5-100mm. Betonggrå farge

weberbase 138 Tynnpuss – Finpuss til sementbaserte pusstyper. Appliseres i tynne sjikt om 1-3mm. Lysbeige farge. 

Vestlia Resort - Stort hotell med lun og koselig atmosfære

Vestlia på Geilo er en av Norges flotteste skiresorts. Her kan man ski in /ski out vinterstid, gode langrennsmuligheter, og man kan ikke minst nyte opplevelser både inne som ute. Den flotte spa-avdelingen har åpent året rundt.

Gulv

Fyri Resort - en perle i Hemsedal

Blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter, finner du Fyri Resort. Hotellet leverer hele året og er fullspekket med materialer fra Weber og arbeid utført av Murmester Martin Markussen.

Miljø og bærekraft

Weber sin nye pumpebil på biogass leverer gulvavretting klimanøytralt til byggeplass

Weber utvider pumpebilparken med en ny pumpebil som kjører 100% på biogass, og dermed leverer 100% klimanøytralt.