close-pop-up.svg

Rehabilitering av vegger med saltutfellinger

Vann som kommer inn i yttervegger innholder ofte vannløslige salter. Når det saltholdige vannet transporteres og fordamper mot overflaten, blir saltene igjen. Ved stor tilgang på fukt og saltholdig vann kan dette lede til problemer med saltutfellinger og at pussen slipper fra bakveggen. Dette er problemer som ikke er uvanlige å finne i f.eks. kjellere.

Weber lanserer nå en pussløsning som kan håndtere disse problemer.

weber dry renovation, som ble opprinnelig tatt frem i Venezia for å avhjelpe problemer med fuktskader på vegger, lanseres nå i weber sitt sortiment i Norge. Sammensetningen til weber dry renovation sikrer en optimal effekt selv ved relativt tynne pussjikt takket være høyt luftporeinnhold og meget høy diffusjonsåpenhet.

Den porøse porestrukturen tillater at krystalliseringen av salter kan skje i pussjiktet som så absorberer saltene. Slik unngås krystallisering av salter på overflaten og i tillegg bidrar den porøse strukturen til en bedre uttørking av veggkonstruksjonen forteller Jonas Jalmerbrandt, produktsjef for mørtel/fasade.

Les mer om weber dry renovation:

Referanse

Løsning
 

Yttervegg/fasade

– Sommerro House og Villa Inkognito fikk et skikkelig løft

De to antikvariske murbygningene vegg i vegg i hovedstaden har fått den perfekte alderdom etter en storstilt rehabilitering både utvendig og innvendig.

Innervegg

Mindre jobb og støv når Tøyenbadets vegger bygges

Her skal tusenvis av mennesker hygge seg med venner og familie, lære seg å svømme, stupe, trene, eller bare slappe av.

To bestselgere innen gulvavretting utgår

Her er produktene du skal se etter i stedet, når gulavrettingsproduktene Hurtig og Normal nå avvikles hos byggevareforhandlerne.