close-pop-up.svg

Rehabilitering av vegger med saltutfellinger

Vann som kommer inn i yttervegger innholder ofte vannløslige salter. Når det saltholdige vannet transporteres og fordamper mot overflaten, blir saltene igjen. Ved stor tilgang på fukt og saltholdig vann kan dette lede til problemer med saltutfellinger og at pussen slipper fra bakveggen. Dette er problemer som ikke er uvanlige å finne i f.eks. kjellere.

Weber lanserer nå en pussløsning som kan håndtere disse problemer.

weber dry renovation, som ble opprinnelig tatt frem i Venezia for å avhjelpe problemer med fuktskader på vegger, lanseres nå i weber sitt sortiment i Norge. Sammensetningen til weber dry renovation sikrer en optimal effekt selv ved relativt tynne pussjikt takket være høyt luftporeinnhold og meget høy diffusjonsåpenhet.

Den porøse porestrukturen tillater at krystalliseringen av salter kan skje i pussjiktet som så absorberer saltene. Slik unngås krystallisering av salter på overflaten og i tillegg bidrar den porøse strukturen til en bedre uttørking av veggkonstruksjonen forteller Jonas Jalmerbrandt, produktsjef for mørtel/fasade.

Les mer om weber dry renovation:

Referanse

Løsning
 

Vestlia Resort - Stort hotell med lun og koselig atmosfære

Vestlia på Geilo er en av Norges flotteste skiresorts. Her kan man ski in /ski out vinterstid, gode langrennsmuligheter, og man kan ikke minst nyte opplevelser både inne som ute. Den flotte spa-avdelingen har åpent året rundt.

Gulv

Fyri Resort - en perle i Hemsedal

Blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter, finner du Fyri Resort. Hotellet leverer hele året og er fullspekket med materialer fra Weber og arbeid utført av Murmester Martin Markussen.

Miljø og bærekraft

Weber sin nye pumpebil på biogass leverer gulvavretting klimanøytralt til byggeplass

Weber utvider pumpebilparken med en ny pumpebil som kjører 100% på biogass, og dermed leverer 100% klimanøytralt.