close-pop-up.svg

To bestselgere innen gulvavretting utgår

weber Gulvavretting Hurtig erstattes av weberfloor 120 Reno, mens weber Gulvavretting Normal erstattes av weberfloor 140 Nova.
Her er produktene du skal se etter i stedet, når gulavrettingsproduktene Hurtig og Normal nå avvikles hos byggevareforhandlerne.

De siste sekkene ble produsert i april og var allerede måneden etter i ferd med å bli utsolgt. Skulle du ha weber Gulvavretting Hurtig, skal du nå kjøpe weberfloor 120 Reno i proffserien. Skulle du ha weber Gulvavretting Normal, skal du nå kjøpe weberfloor 140 Nova fra samme gulvserie.

Hurtig og Normal er blant gulvproduktene som har solgt desidert best i butikk, siden de kom i salg. Så hvorfor utgår egentlig to bestselgere?

Oppdaterte og bedre produkter

– Hurtig og Normal er ikke videreutviklet som produkter siden de kom på markedet. Det er i proffserien for gulv utviklingen har skjedd. Gulvleggere får nå bedre produkter til samme pris, forklarer Jon Anders Sætheren i Weber.

Proffserien for gulv utvikles og forbedres i et nordisk samarbeid. Produktene Normal og Hurtig, eksisterte derimot kun i norske byggevarebutikker og ble derfor ikke videreutviklet. De siste årene har derimot gulvavrettingsproduktene i proffserien fått en bedre EPD med mindre CO2-avtrykk, bedre flytegenskaper og inntil et kvart år lenger holdbarhetstid med sine 6-9 måneder.

– Rask tørk er ofte viktig i renoveringsprosjekter. For at produktene skal herde og tørke ut like raskt sommer som vinter, har Reno 120 også blitt videreutviklet og tilpasset det nordiske klimaet. Massen har samme herdetid uansett årstid, forteller Sætheren.

Dette er proffserien til gulv:

 

Miljø og bærekraft

Weber kjører miljøvennlig med ny biogassbil

Den store gevinsten er at bruk av biogass kan bidra til å redusere livssyklusutslippene med opptil 90 %. Bruk av biogass kan bidra til å redusere klimagassutslippene gjennom hele livssyklusen (well to wheel, WTW) med opptil 90 % sammenlignet med fossilt brennstoff.

Yttervegg/fasade

Ny fasadeløsning fra Weber - Møt EnveoVent Flex og EnveoVent Robust

Weber er stolte av å introdusere to nye ventilerte fasadesystemer: EnveoVent Flex og EnveoVent Robust. Disse systemene, utviklet av Weber, er skreddersydde for det norske klimaet og er utviklet for å svare opp behovene knyttet til et ventilert fasadessystem som har en lav vekt og som sikrer bedre ergonomi og effektivitet på prosjektene.

Lyden av murhus

Nesten ved vannkanten i Bergen ligger et nytt murhus. - For eierne var det viktig at huset ikke bare så flott ut, men at det også hadde lyden av et murhus, forteller arkitekt Ove Grung.