close-pop-up.svg

To bestselgere innen gulvavretting utgår

weber Gulvavretting Hurtig erstattes av weberfloor 120 Reno, mens weber Gulvavretting Normal erstattes av weberfloor 140 Nova.
Her er produktene du skal se etter i stedet, når gulavrettingsproduktene Hurtig og Normal nå avvikles hos byggevareforhandlerne.

De siste sekkene ble produsert i april og var allerede måneden etter i ferd med å bli utsolgt. Skulle du ha weber Gulvavretting Hurtig, skal du nå kjøpe weberfloor 120 Reno i proffserien. Skulle du ha weber Gulvavretting Normal, skal du nå kjøpe weberfloor 140 Nova fra samme gulvserie.

Hurtig og Normal er blant gulvproduktene som har solgt desidert best i butikk, siden de kom i salg. Så hvorfor utgår egentlig to bestselgere?

Oppdaterte og bedre produkter

– Hurtig og Normal er ikke videreutviklet som produkter siden de kom på markedet. Det er i proffserien for gulv utviklingen har skjedd. Gulvleggere får nå bedre produkter til samme pris, forklarer Jon Anders Sætheren i Weber.

Proffserien for gulv utvikles og forbedres i et nordisk samarbeid. Produktene Normal og Hurtig, eksisterte derimot kun i norske byggevarebutikker og ble derfor ikke videreutviklet. De siste årene har derimot gulvavrettingsproduktene i proffserien fått en bedre EPD med mindre CO2-avtrykk, bedre flytegenskaper og inntil et kvart år lenger holdbarhetstid med sine 6-9 måneder.

– Rask tørk er ofte viktig i renoveringsprosjekter. For at produktene skal herde og tørke ut like raskt sommer som vinter, har Reno 120 også blitt videreutviklet og tilpasset det nordiske klimaet. Massen har samme herdetid uansett årstid, forteller Sætheren.

Dette er proffserien til gulv:

 

Mursystemer

Endringer i sortiment av Leca blokker!

Vi er glade for å kunne informere om at vi nå har sikret nytt produksjonssted etter forhandlinger med et tidligere Leca anlegg i Danmark. Varer begynner allerede å ankomme våre logistikksentere  i de kommende ukene.


Bygg og anlegg

Når løsningen er rett – går resten lett

Weber har et omfattende sortiment av spesialmørtelprodukter som består av spesialmørtel til vedlikehold, rehabilitering og industri.

Betong og anlegg

Skatten i det globale frøhvelvet sikret bak betong

I det globale frøhvelvet oppbevares frø fra verdens genbanker. Hæhre Arctic valgte Webers betong til rehabilitering av tunnelen inn til frøhvelvet.