close-pop-up.svg

Arkitektstudenter imponerer

En av vinner objektene etter 2 dagers flittig muring.
11. og 12. oktober var det igjen tid for murworkshop for 2. års arkitektstudenter på Weber sitt kompetansesenter i Lillestrøm.

Workshopen foregår foregår i regi av Murforum og ved hjelp fra Wienerberger og Weber.

De 60 studentene ble delt i 12 grupper hvorpå halvparten skulle mure og bygge med Leca og de resterende med tegl. Hans Bjørn Holter, lærer ved Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo, var til stede og fikk ta arbeidene i nærmere øyesyn.

Godt forberedt

Jan Petter Svendsen var til stede på vegne av Weber. Etter at han hadde ønsket velkommen var det Murforum som gjennomgikk muring og pussing i praksis før studentene tok fatt på sine planlagte mur-objekter.

Denne workshopen er en praksis vi alle setter stor pris på.

Jan Petter Svendsen

Weber

Etter 2 fulle dager i kompetansesenteret var det tid for premiering av de beste Leca og tegl prosjektene. Som bildesliden under viser, var det høyt nivå på alle objektene.

Denne praksisen har foregått i flere år og noe både lærere, elever, samt leverandører setter stor pris på. Kompetansesenteret i Lillestrøm er hyppig i bruk så alle var med å rydde og klargjøre til neste brukere. 

Vestlia Resort - Stort hotell med lun og koselig atmosfære

Vestlia på Geilo er en av Norges flotteste skiresorts. Her kan man ski in /ski out vinterstid, gode langrennsmuligheter, og man kan ikke minst nyte opplevelser både inne som ute. Den flotte spa-avdelingen har åpent året rundt.

Gulv

Fyri Resort - en perle i Hemsedal

Blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter, finner du Fyri Resort. Hotellet leverer hele året og er fullspekket med materialer fra Weber og arbeid utført av Murmester Martin Markussen.

Miljø og bærekraft

Weber sin nye pumpebil på biogass leverer gulvavretting klimanøytralt til byggeplass

Weber utvider pumpebilparken med en ny pumpebil som kjører 100% på biogass, og dermed leverer 100% klimanøytralt.