Weber leverer weber EXM 731 til Sangsvanelia - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber leverer weber EXM 731 til Sangsvanelia

Weber leverer weber EXM 731 til fuging av elementer. Denne massen fungerer også utmerket til poretetting av byggeplank, da den dras ut med svaber under selve fuging.

Weber leverer weber.EXM 731 til fuging av elementer

Norgeshus Jos-bygg AS har tatt i bruk Leca byggeplank som dekkeløsning mellom boenheter på horisontalt plan.

Glenn Halvorsen, som er formann på prosjektet, forteller ivrig hvor fornøyd de er med løsningen som Byggeplank og Weber leverer. Konseptet er svært rasjonelt og mye tryggere å bruke sammenlignet med andre løsninger som har flere lag og en enorm fokus på korrekt utførte detaljer.

Ved å bruke denne løsningen kan man faktisk utføre dekket klart til montering av vegger for neste etasje allerede etter 1 dag. Her får man brann- og lydtetting utført med minimalt arbeid.

Selve byggeplanken blir montert på bindingsverk. Byggeplanken blir støpt og lufttettet med Webers pumpesystem for elementfuger. Selve poretettingen og fugingen gjøres på 2-4 timer med pumping på ca 2-300 m2. Weber leverer weber.EXM 731 til fuging av elementer. Denne massen fungerer også utmerket til poretetting av byggeplanken, da den dras ut med svaber under selve fugingen. Denne massen kan også leveres i vinterversjon. Weber. EXM 741 og kan brukes helt ned til minus 10 C. Massen er så fin og lett å legge ut, at en sparer en god del arbeid og forbruk i motsetning til å bruke en vanlig støpemørtel som ikke kan pumpes.Det som er viktig er å tette fuger før arbeidet starter. 

Fornøyd med resultatet

Norgeshus Jos-bygg AS er godt fornøyd med løsningen og resultatet. Det er enkelt å legge, og man får brukt eget mannskap under utførelsen. Ved at mannskapet rullerte på demoene, har alle blitt kjent med de forskjellige rollene og er trygge på egen kompetanse ved fremtidige prosjekter.

Spørsmålene som Glenn Halvorsen stilte seg før de testet løsningene ut har blitt godt besvart. Når man kan jobbe på samme måte sommer som vinter og tid og økonomi går i pluss, har vi nå funnet vår måte å løse dette på. Norgeshus er stadig på utkikk etter å finne nye og bedre løsninger for å effektivisere hverdagen.

Her har de funnet noe som fungerer godt. Weber har stilt opp for opplæring og det har skapt trygghet på utførelsen og løsningene. På prosjektet er det også brukt Webers Radonsystem. Denne utførelsen har de leid inn et firma til å gjøre.

Relaterte produkter

weberexm 731 Elementfugemørtel

weberexm 731 Elementfugemørtel

Tixotrop ekspanderende mørtel/elementfugemørtel for fylling av betongelementfuger, steinmursfuger fra 10 mm og større.

weberexm 741 Elementfugemørtel Frostsikker

weberexm 741 Elementfugemørtel Frostsikker

Tixotrop ekspanderende mørtel/elementfugemørtel for fylling av betongelementfuger, steinmursfuger fra 10 mm og større.