Samme kvalitet hele tiden - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Samme kvalitet hele tiden

– Det er alltid samme kvalitet og stabilitet på massen. Derfor bruker vi Weber, sier Bjarne Moxness, arbeidsleder i Industrigulvspesialisten AS

Galleri

Tekst og foto: Gaute B. Iversen

– Det er alltid samme kvalitet og stabilitet på massen. Derfor bruker vi Weber, sier Bjarne Moxness, arbeidsleder i Industrigulvspesialisten AS

For tiden jobber Industrigulvspesialisten AS blant annet med nybygget til oljeservicegiganten Aibel på Kokstad i Bergen. Det nye bygget blir på 17 000 kvadratmeter og skal gi kontorplass for 1000 ansatte.

– Vi er helt avhengige av at vi kan stole på massen vi får. Her har det vært store avvik på høyden og vi har sparklet fra null til 70 millimeter på gulvene, forteller arbeidsleder Bjarne Moxness i Industrigulvspesialisten AS.

600 tonn

I alt har de sparklet over 10 600 kvadratmeter gulv på det nye Aibel-bygget. Alt ble pumpet direkte fra pumpebil. I løpet av noen korte måneder hadde de lagt ut 600 tonn flytsparkel.

– Vi har hatt veldig kort byggetid på kontorbygget. Etter mange års erfaring med Weber vet vi at det går greit også i litt pressede situasjoner, sier han. Han har sverget til Webers produkter i 17 år og har veldig gode erfaringer.

– Weber leverer alltid den samme kvaliteten på massene. Det gjør at vi kan være sikre på det vi leverer til våre kunder, sier Bjarne Moxness i Industrigulvspesialisten AS. 

Prosjektinformasjon

Entreprenør: Skanska

Byggherre: Aibel

Gulvarbeider: Industrigulvspesialisten AS

Relaterte produkter

Weber Gulvavretting Hurtig

Weber Gulvavretting Hurtig

Støvredusert, fiberforsterket, selvtørkende, avrettingsmasse. Egner seg til varmegulv og fallbygging. Sjikttykkelse 4-50 mm.