Hæhre Gulvstøp - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Hæhre Gulvstøp

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi anbefaler våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

Hæhre Gulvstøp AS
Bergerveien 12
Postboks 279
1301 Sandvika

Kotaktperson: Jonny Anderson
Telefon: 91548636

e-post: jonny.andersson(at)akh.no 
Nettside: akh.no

Hæhre Gulvstøp AS

Hæhre Gulvstøp AS har mer enn 20 års erfaring innen dette fagområdet, og utfører alt innen gulvpuss, gulvavretting, dekkestøp, hardbetong, industrigulv og sparkling. I tillegg til spesialiseringen på golvarbeider, utfører vi også større og mindre betongarbeider. Det favner alt fra kulverter og mindre bruer til grunnmurer, ramper og liknende. 

Gjennom årene har vi utviklet høy kompetanse og bred erfaring gjennom en rekke ulike prosjekter, og teller i dag 35 ansatte. Det gjør oss i stand til å bistå våre kunder med økonomiske og kvalitetsmessige gunstige løsninger.

Som en ekstra trygghet for våre kunder, har vi valgt å kvalifisere oss i StartBANK (se vårt sertifikat). Dette er byggenæringens egen kvalifikasjonsordning for leverandører og gjør at oppdragsgiverne kan sikre seg mot useriøse aktører i markedet. Les mer hos startbank.no.