Hummervoll Industribelegg - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Hummervoll Industribelegg

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi anbefaler våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

Hummervoll Industribelegg AS
Sanddalsringen 5
N-5225 Nesttun
Bergen

Telefon: 55922711
Faks: 55922710

Kontaktperson: Frode Korneliussen
Mobil: 97 19 55 30

E-post: frode.k@hummervoll.no 
Nettside: www.hummervoll.no

Hummervoll Industribelegg

Hummervoll Industribelegg er en internasjonalt anerkjent leverandør av høykvalitets gulv- og dekksbelegg med lokal forankring på Vestlandet.

Hummervoll Industribelegg har i mer enn 30 år opparbeidet seg et markedsrenomme som anerkjent leverandør av sine tjenester til norsk olje- og gassindustri og andre kresne kunder.
Bedriftens kontinuerlige fokus på materiell og metode har resultert i dagens fremstående markedsposisjon og bidratt betydelig til den generelle bransjeutviklingen.

Hummervolls produktspekter

omfatter 19 forskjellige gulvsystemer og spesialprodukter som dekker nesten alle behov. Dessuten leverer bedriften betong- og akrylbaserte løsninger, samt en rekke kompletterende produkter.

Gjennom egne formuleringer og kontrollerbar lisensproduksjon styrer bedriften den videre utviklingen av sine produkter i takt med kundenes behov og myndighetenes krav.
HI produktene underligger også en kontinuerlig forbedringsprosess i henhold til helse- og miljømessige kriterier.