Industribelegg - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Industribelegg

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi krever våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

Industribelegg AS
Thornegt. 39
Vebjørns vei 2
3400 Lier

Telefon: 32 83 60 85

Kontaktperson: Snorre Berg
Telefon: 91 56 48 59

E-post: post(at)industribelegg.no 
Nettside: industribelegg.no

Industribelegg AS

Industribelegg AS ble startet av Snorre Berg i 1986. Bedriften har idag 15 ansatte og vi omsatte for litt over 35 mill. kroner i 2011. De ansatte har solid erfaring innen faget og vi gjennomfører alle arbeidsprosesser fra eksisterende gulv til ferdig plate.

  • Grunnarbeid som fresing, rensing, pigging, sparkling og støping av nye gulv.
  • Legging av ønsket gulvbelegg som fliser, parkett, banebelegg, herdeplast eller tepper.

Vi har et godt samarbeid med de beste leverandørene på markedet og har nødvendig utstyr til å utføre alle deler av prosessen. Industribelegg AS tar det fulle ansvar for alle deler av prosessen fra eksisterende gulv til ferdige flater. Vi kan tilby kompetent rådgivning og oppfølging både i planlegginsfasen og under gjennomføringen av prosjektet.

Ved å velge oss som samarbeidspartner får kunden på en trygg og effektiv måte hjelp til å velge riktige løsninger i forhold til kvalitet, funksjonalitet og estetikk. Etter over 25 år i bransjen har vi god erfaring i å vurdere eksisterende underlag og velge gode løsninger som riktig type sparkel og belegg.