Malemestrene Bogstrand - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Malemestrene Bogstrand

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi anbefaler våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

Malemestrene Bogstrand AS
Klubbholmen 6C
Postboks 2244 Kanebogen 
9497 Harstad

Telefon: 77019880

Kontaktperson: Arild Bogstrand
Mobil: 90822091

e-post: post(at)bogstrand.no
Nettside: www.bogstrand.no

Malermestrene Bogstrand AS

Malermestrene Bogstrand AS er et firma med fire erfarne malermestre og over 20 vel kvalifiserte fagfolk. Malermestrene Bogstrand er en familiebedrift bestående av 27 motiverte og arbeidsglade mennesker. Vi er Harstads eldste malermesterfirma og holder til på Stangnesbasen i Harstad.

Erfaring og kompetanse
Malerfaget er et krevende fag, og hos Malermestrene Bogstrand har man sikret de beste kunnskapene om faget opp gjennom årene. Utviklingen har gått fra å lage sparkel og blande farger selv, til dagens moderne prosesser. Samtidig som bedriften tilpasser seg de nye prosesser og produkter har man tatt vare på det tradisjonelle håndverksfaget. Malermestrene Bogstrand har i alle disse årene samarbeidet med de fleste entreprenører, kommuner og store bedrifter i og utenfor Sør-Troms regionen.

Mange av våre kunder er samarbeidspartnere vi har hatt gjennom en rekke år, og det gleder oss å se at de velger nettopp oss igjen og igjen i et marked med mange konkurrenter. Våre dyktige medarbeidere og vår lange tradisjon gir våre kunder den trygghet, kompetanse og oppfølging som er så nødvendig i en hektisk byggeaktivitet.