Mestermal as - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Mestermal as

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi anbefaler våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

Mestermal AS
Granlivegen 32
4700 Vennesla

Kontaktpersoner: 

Lydgulv/flytsparkling
Kristen Larsen
Mob: 90582994
kristen(at)mester-mal.no

Daglig leder
Kristian Fjellestad
Mob: 90278881
kristian(at)mester-mal.no

Nettside: www.mester-mal.no

Om Bedriften

Mestermal as er et gulvlegger firma med 7 ansatte, og vi holder til i Granlivegen 32 Vennesla. Vi har siden 2009 hatt hovedfokus på alt innen gulvlegging, det være seg flytsparkling, betongpolering, epoxy eller teppe og gulvbelegg. Vi har gjennomført store prosjekt som gulvleggingen på det nye sørlandssenteret for Veidekke, vi hadde all flytsparklingen på det nye Amfi Senteret i Mandal for BRG, og vi har hatt flere skoler, omsorgssenter, barnehager for flere av de større entreprenørene på Sørlandet, samt et solid grep om det private markedet.

Lydgulv

Vi har i den senere tid satset tungt på lydgulv, både offentlige bygg og private boligkompleks. Vi har gjennomført Vennesla ungdomsskole og Mariknotten barnehage for VEF Entreprenør as Galgebergveien 7 for Vågsbygd Bygg og Vedlikehold as, Jaktodden og Amalienborg i Vågsbygd og Hølen Brygge i Arendal for Skanska as og Graslia Atrium for God driv as. Vi er medlem av Startbank.