ProGulv - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

ProGulv

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi anbefaler våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

ProGulv as

Adresse:
Enerveien 24a
1570 Dilling 

Org.nr: 979501633 

Kontaktperson: Ole Nesbakken
Mob: 90 12 11 12 

e-post: ole(at)progulv.no
Nettside: progulv.no

ProGulv AS

Gulvavretting & Gulvstøp

BETONGGULV- VARMEGULV- LYDGULV- DESIGNGULV- TREGULV

Vi utfører gulvavretting på boliggulv, industrigulv, verkstedgulv, garasjegulv, våtromsgulv med fall til sluk, trinnlyddempende gulv, samt over varmekabeler. Vi har egen pumpe til små og mellomstore jobber som kan levere ca. 2 tonn masse i timen. (jobber opp til ca 150- 200 kvm). For de største jobbene benytter vi pumpebil med kapasitet på 7-15 tonn i timen. Jobbene utføres raskt og effektivt, og til riktig kvalitet. Vi har innført egenkontroll på utført arbeid. Med vår fleksibilitet kan vi utføre jobber som haster, slik som butikker osv. Vi har spesialmasser som herder fort, slik at det blir minst mulig ventetid, der det er viktig og påkrevd. Utfører gulvavretting/gulvsparkling fra 20 kvm til 10.000 kvm Toleranseklasse avtales på forhånd ( vi informerer om dette ) 

Om Oss

Progulv ble etablert i 1998 og utfører små og store gulver. Jobber utføres i Østfold / Oslo / Akershus / Vestfold. Vi har en moderne maskinpark som betongglattere, pumper, betongslipere, betongfres osv. Vi bruker kun førsteklasses materialer. Daglig leder er fagarbeider med 25 års erfaring i faget, og er med på alle jobber for å kvalitetssikre sluttresultatet. Ta gjerne kontakt for referanser. 

PRØV OSS PÅ PRIS - KVALITET- SERVICE