R&M Ship Interior AS - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

R&M Ship Interior AS

Når Weber tilbyr skreddersydde løsninger, er selvfølgelig utførelsen helt vesentlig. Gulvene skal leveres i den eksakte kvaliteten som avtales når det gjelder funksjon, styrke, holdbarhet, overflate, farge og annet. Det er derfor vi anbefaler våre konsepter utført av Sertifiserte Weber Gulventreprenører.

Kontaktinformasjon

Adresse:

R&M International GmbH
Schellerdamm 22–24
21079 Hamburg
Tyskland

Telefon: +49 40 752444-0
Fax: +49 40 752444-99

Kontaktperson: Per Torbjørn Sporsheim
E-post: per.sporsheim@rm-group.com
Nettside: rm-group.com

R&M Ship Interior AS

Erfaring og kompetanse

Siden 1887 har navnet vårt vært et symbol på perfeksjon og pålitelighet innen innreding av alle typer fartøy og maritime anlegg. Som et internasjonalt, fullt integrert selskap og fullservice prosjektpartner, tar vi ansvaret for hele verdiskapningskjeden, inkludert prosjektering, rådgivning, design, planlegging, gjennomføring og produksjon av små og store prosjekter, samt nøkkelferdige løsninger.

Vår rikholdige portefølje av tjenester omfatter termisk og akustisk isolasjon, interiør, klimaanlegg, samt konstruksjon av rørledninger, sanitæranlegg og møbler. R&M fungerer som en totalleverandør av alle systemer, komponenter og arbeidskraft. Med en fast arbeidsstyrke på ca. 565 ansatte, eller mellom 1.000 og 1.500 hvis man tar med våre langvarige underleverandører, er vi tilgjengelig for prosjekter hvor som helst i verden. Siden 1960 har vi innredet mer enn 3.500 fartøyer.

Det være seg individuelle eller nøkkelferdige tekniske løsninger, vår prioritet er til enhver tid å levere et pålitelig produkt av høy kvalitet til rett tid. Ved hjelp av vårt ISO 9001:2008 kvalitetsstyringssystem, utvikler vi nye strategier og metoder på en kontinuerlig basis for å forbedre kvaliteten på våre produkter og tjenester.