CC BETONG: – WEBER GIR OSS SYSTEMGARANTI OG TRYGGE, GODE LØSNINGER - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

CC BETONG: – WEBER GIR OSS SYSTEMGARANTI OG TRYGGE, GODE LØSNINGER

For CC Betong betyr tryggheten firmaet får ved å bruke Webers hele løsninger under husbyggingen, mye.

TRYGGHET: Fagleder Tommy Kongsten (t.v) og daglig leder Christian Eyde i CC Betong (midten) forteller om fordelene ved at Weber leverer alle produktene til ferdighuset de bygger. – Uansett hvem som tar telefonen hos Weber, er de oppdatert på prosjektet vårt, forteller Eyde.

Et murprodukt må holde det det lover.

Tommy Kongsten har rundt 30 års erfaring som murer. På den tida har han erfart at det kan bli trøblete for firmaet å få hjelp dersom et murprodukt ikke holder det de lover, og de har benyttet murprodukter fra flere leverandører.- For meg er det viktig at Weber og Leca leverer produktene for en hel vegg. De tekniske løsningene er prosjektert gjennomgående for hele veggen, sier Kongsten.

Hvorfor velge hele løsninger for mur?

Kongsten er driftssjef og fagansvarlig i betongentreprenørfirmaet CC Betong AS. Han påpeker at den helhetlige løsningen Weber leverer, gir dem trygghet. For firmaet er det også enkelt å forholde seg til én leverandør framfor flere.

– Jeg har ansvaret for arbeidet som utføres og kan ikke legge et hvilket som helst nett i Webers puss. Det er tryggest å bruke én leverandør, som Weber, kommenterer han fra den lille arbeidsbrakka et par meter fra en nymurt Leca-vegg. Veggen tilhører Vestfolds første kataloghus i mur, som CC-betong bygger i Holmestrand.

Konseptet er Grønnboligs, som har jobbet for å sy sammen et miljøvennlig og prisgunstig konsept for ferdige murhus. Murhuskjeden Håndverksmur har valgt Weber som leverandør av løsningene fra gulv til tak for alle disse kataloghusene.

Webers løsninger for mur er grundig testet og dokumentert

– Holder entreprenør seg til våre løsninger, opererer vi med systemgaranti fordi vi har dokumentert og testet våre produkter gjennom flere år, forteller key account manager Stein Borgen i Weber.

Murhuset i Holmestrand skal stå ferdig sommeren 2018. Sju uker etter byggestart var de to murerne på prosjektet i gang med å mure opp veggene i eneboligens annen etasje med Lecas Isoblokk 35 og Webers mørtel M5. Samme mørtel var benyttet til poretetting av veggene. innvendig.

– Weber gir oss systemgaranti og trygge, gode løsninger, fastslår daglig leder Christian Eyde i CC Betong.

Følg byggingen av Vestfolds første kataloghus i mur på Instagram og Facebook.

Noen av løsningene i eneboligen

Radonsikring

Komplett radonløsning, som gir et sunt og godt inneklima. Består av Webersskjøtetape, multitape, tettemasse og radonsperre.

Oppbygging yttervegger
Leca Isoblokk 35 cm, Leca fugearmering, Weber murmørtel M5

Gir solid bæreevne, god isolasjon for både temperatur og støy, samt godbrannmotstand. Holder standarden til passivhus.

Utvendig puss vegger
Weber Fiberpussystem er et slagregntett, fleksibelt og veldokumentert pussystem