Enkel, rask og eksklusiv løsning - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Enkel, rask og eksklusiv løsning

Med Weber VentiGuard får du det beste av to verdener; en rask, fleksibel og robust konstruksjon som gir fasaden et slankt og eksklusivt utseende.

Det beste på markedet

Weber VentiGuard er et fasadesystem som gir en pusset overflate. Mur koster mer enn tre, likevel har murfasaden blitt stadig mer ettertraktet. Ved å velge Weber VentiGuard, kan man enkelt gi et trehus samme uttrykk som murhus - til en svært konkurransedyktig pris. - VentiGuard gjør det mulig å bygge større utkragninger og lette konstruksjoner som likevel gir følelsen av at trehuset vi bygde er et murhus, uttalte arkitekt Martin Holm-Jensen hos Sivilarkitekt Tommie Wilhelmsen AS nylig til Proffnytt.

Få svar på alt du lurer på om fasadesystemer og rehablitering av fasade av flinke fagfolk på vår stand på Bygg Reis Deg-messen 18.-21.oktober. Registrer deg som vår gjest her!

Rimelig løsning

Produktsjef for fasade hos Weber, Jonas Jalmerbrandt, forteller at arkitekter setter pris på at Weber VentiGuard tilbyr full arkitektonisk frihet. -Weber VentiGuard er et fasadesystem som ikke setter begrensninger på form og utseende. Det er en fleksibel konstruksjon som gir mulighet for spennende geometri, som for eksempel buede fasader, sier Jalmerbrandt. Weber VentiGuard er tilpasset dagens krav til produktivitet i arbeidsprosessen. Gode enkeltkomponenter er satt sammen til et raskt og kostnadseffektivt system uten at det går på bekostning av kvalitet eller estetikk.

Gjør fasaderehabiliteringen enklere.

Weber VentiGuard er et fasadesystem som fungerer like bra på både små og store bygninger, enten det er nybygg eller rehabilitering. Systemet er tilpasset norsk klima med blant annet to-trinnstettning, og er et godt valg dersom man skal gjennomgå en større fasaderehablitering.

-VentiGuard kan enkelt kombineres med andre fasadematerialer som for eksempel tegl, trepanel eller fasadeplater. Fasadesystemet passer også bra i rehabiliteringsprosjekter når det er behov for å tilleggsisolere ytterveggene, forteller Jalmerbrandt.

Vedlikeholdsvennlig.

Med to-trinnstetting sikres en godt ventilert og drenert konstruksjon som holder veggen tørr. I kombinasjon med den sementbaserte platen Aquapanel Outdoor og Webers slagregntette pussystem oppnås en robust klimaskjerm. Ifølge Jalmerbrandt i Weber er forventet levetid på sluttpussen 15-20 år, uten noen form for rehablitering.

- Med lange vedlikeholdsintervaller og mange muligheter når man først skal rehabilitere, er dette et smart valg hvis man ønsker et fasadesystem som ikke krever mye vedlikehold, forteller Jalmerbrandt.

Oppfyller alle krav

Oppfyller alle krav. Både VentiGuard og VentiGuard Extreme har blitt anerkjent med teknisk godkjennelse fra SINTEF/Byggforsk. - Webers ventilerte fasadesystemer har vært tilgjengelig på det norske markedet i over ti år, og fremdeles øker salget jevnt og trutt. Weber VentiGuard er med andre ord et naturlig valg både når man bygger nytt og ved rehabilitering, avslutter Jalmerbrandt i Weber.

Les mer om Weber VentiGuard her.

Bruksområder:

 • Nybygg
 • Rehabilitering
 • For både tunge og lette veggkonstruksjoner
 • I hele Norge

Løsningsfordeler:

 • Rask og kostnadseffektiv løsning
 • To-trinns tetting av fasaden sikrer slagregntett fasade
 • Fleksibel konstruksjon som gir spillerom for spennende geometri
 • Mulighet for buede fasader
 • Strukturert sluttpuss basert på Silikonharpiks
 • Slank og fleksibel konstruksjon
 • Slagfast og ubrennbar
 • Godkjenning fra SINTEF Byggforsk (nr 20406)

Se hvordan Weber VentiGuard er brukt i disse referanseprosjektene: