Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Gulvløsning for områder med høy belastning

Weber har utviklet en gulvløsning for tøffe industrimiljøer som har økt belastning av fukt, varme og andre faktorer som sliter på gulvunderlaget.

weber floor industry SR

Produktet heter weberfloor industry SR og påføres i tynne sjikt til et plant gulv med hard og ripefast overflate.

″Mange av dagens industribygg sliter med dårlige betonggulv sier Thomas Nilsen Nordli, Produktsjef for Webers Industri- og Designgulv. Det er et behov for tidseffektive renoveringer og gulvløsninger som klarer industriell virksomhet. weberfloor industry SR er et produkt som kan ivareta dette behovet″.

Mindre slitasje, både på gulv og maskiner.

Weberfloor industry SR er pumpbar, noe som gjør installasjonen rask og effektiv. Kundens virksomhet kan derfor fortsette uten større avbrudd. Den plane overflaten og gulvets egenskaper gir også mindre slitasje på virksomhetens trucker og maskiner og behovet for vedlikehold reduseres.

Roslagsstøperiet, et moderne støperi i Hallstavik i Sverige, har vært den første kunden  som har installert løsningen og er veldig fornøyd med resultatet. ″Gulvet er plant og har en hard overflate som er lett å rengjøre og fungerer veldig bra som underlag for trucktrafikk. Vi har sølt flytende jern på deler av gulvet, noe som vanligvis resulterer i store skader, men nå oppsto det kun mindre overflateskader. Imponerende! ″

Les mer om Støperiet i Roslag