Støp selv med Weber Hobby Concrete - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Hobbybetong for håndverk med Weber Hobby Concrete

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

Gjør det enkelt. Gjør det selv!

Weber Hobby Concrete er en godbit for deg som har lyst på en morsom og nyttig hobby. Det er også veldig enkelt! Alt du trenger å gjøre er å tilsette en skvett vann. Da får du en mørtel du kan bruke til å skape kule, nyttige og holdbare håndverksprodukter. Hobby Concrete er et DIY-produkt (Do it yourself), en produktsjanger som er blitt veldig populær de seneste årene. Det er lett å skjønne hvorfor. Det er nemlig noe eget med å klare å lage ting selv, ting som ingen andre har. Med Hobby Concrete er dette enklere enn noen gang!

Ditt håndverk

Med Weber Hobby Concrete er det kun fantasien som setter grenser. Du kan for eksempel lage din egen hagedekor, dekorative interiørgjenstander eller møbler. Betongen er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk. Hobby Concrete kan brukes til forming med eller uten form, og fås i poser á 5 og 15 kg.

Brukertips
Minste brukstemperatur er +5 °C. Støping i direkte sollys eller sterk vind bør unngås. Dersom du bruker former, er det lurt å smøre formene inn med for eksempel matolje før du heller oppi betongen.

Fakta om Weber Hobby Concrete

For håndverksstøping av smågjenstander

·         Pakker á 5 og 15 kg

·         Hagedekor

·         Dekorative interiørgjenstander

·         Småmøbler

·         Innendørs og utendørs

Vi har flere produkter i DIY-serien:
Fiks sprekker og hull med Weber Outdoor Repair eller Weber Quickrep!
Fiks en sprukket flis med Weber Multiglue!
Lag en utepeis med Weber Firemortar!

Se også Weber Hobbybetong!

Du finner Webers DIY-produkter hos de fleste byggevareforhandlere.