Hurtigmuring med Heidi Weng på Bygg Reis Deg - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Hurtigmuring med Heidi Weng på Bygg Reis Deg

På Bygg Reis Deg fredag 16. testet vi ut Heidi Weng sine ferdigheter som murer, og til tross for null erfaring holdt hun meget bra tempo. Hun hadde mange tilskuere og stemningen var stor.

Heidi Weng på Bygg Reis deg

Wenghuset, Heidis eget hus skal bygges på Lillehammer

Bør en toppidrettsutøver stille spesielle krav til huset sitt? Har en skistjerne egne behov? Ja, mener vi. Ett konkret eksempel som gjelder Heidi Weng: Det er velkjent at hun trenger mye søvn, og hun sier selv at hun leverer dårligere prestasjoner hvis hun ikke får sovet godt og lenge nok. Når hun er på reise (og det er hun jo som oftest), har sin egen stil når hun skal sove. Hun sover med hørselvern og sovemaske foran øynene, siden hun er svært nærtagende for både lyd og lys. Derfor er det viktig at hennes nye hus tar hensyn til dette. At hun slipper å plages av støy, og at hun får soverom som både er mørkt nok og som har riktig sovetemperatur for henne. Som idrettsutøver har hun også behov for romtyper som de fleste av oss ikke trenger, som f.eks. smørebod og treningsrom. 

Behovene er forskjellige 
Andre mennesker har andre behov, og andre ønsker. Noen liker det varmt, andre vil ha det kjølig. Noen vil ha mediarom, TV-stue, bibliotek, sauna eller vinkjeller. Og siden vi mennesker i dag oppholder oss opptil 90% av tiden innendørs, så har bygningenes kvalitet og alle detaljer avgjørende betydning for hvordan vi har det som mennesker. Dette gjelder Heidi, og dette gjelder oss alle. Derfor har vi lansert byggekonseptet My Comfort, som i bunn og grunn handler om trivsel, helse og komfort.