Ny embalasje, nytt våtromssortiment og nye produktnavn. - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Ny emballasje, nytt våtromssortiment og nye produktnavn.

Nå utvider vi vårt våtromssortiment ytterligere med en ny og forbedret serie flislim. Vår produktrange med pigmenterte fasadeprodukter basert på silikat og silikonharpiksmaling bytter navn. I tillegg er den nye plastsekkproduksjons linjen vår på Ski godt i gang.

Nytt våtromssortiment

I 2018 lanserte vi en ny range med silikon og fugemasser, og nå utvider vi vårt våtromssortiment ytterligere med en ny og forbedret serie flislim. Alle nye produkter er støvredusert og kommer i plastsekker med praktisk bærehåndtak og We Care design.

Nye navn på våre fasadeprodukter

I løpet av mai vil vår produktrange med pigmenterte fasadeprodukter basert på silikat og silikonharpiks bytte navn.

Produktene har de samme gode egenskaper som eksisterende produkter, og det er gjort noe forbedringer i kvalitet. Du finner dem nå som weber silco paint, webersilco render og weber silicate render.

Mørtel i plastsekk

Plastsekkproduksjon på vår fabrikk på Ski er nå i gang og i løpet av mai vil produktene være klare for salg. Den nye plastemballasjen er mer miljøvennlig, støver mindre og reduseres svinnet. De nye plastsekker sorteres lettere enn dagens emballasje, og den nye plastemballasjen vil derfor være bedre for miljøet.