Saint-Gobain Weber utvider sin maritime produktportefølje - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Saint-Gobain Weber utvider sin maritime produktportefølje

Fra 1. september er Saint-Gobain Weber eksklusiv forhandler av Grupo Garnica Plywood S.A. sitt sortiment av dørk- og veggplater til maritimindustri.

Finérplater med brannhemmende egenskaper og hygieniske veggplater passer godt inn i Weber Marine & Offshore sin eksisterende produktportefølje.

Pressemelding

Grupo Garnica Plywoods maritime sortiment er utviklet av Garnica og videreutviklet av den tidligere forhandleren, Optimera - et annet datterselskap i Saint-Gobain-konsernet.
Weber viderefører nå samarbeidet med Garnica, der produsentens tekniske kompetanse og Webers kunnskap om markedet passer som hånd i hanske.

Weber og Garnica tilbyr Fireshield®, brannhemmende kryssfinér for flytende dørk, hevet dørk (datafloor) og møbelplater, samt Duraply® Marine, hygieniske veggplater til bruk i fiskefartøy.
Weber er eid av det franske konsernet Saint-Gobain, som har 170.000 ansatte i 65 land og en omsetning på over 40 milliarder euro. Saint-Gobain er en ledende produsent og leverandør av produkter og løsninger til bygg-, anlegg- og maritim industri. Produktporteføljen inkluderer glass, isolasjon, mørtel og avrettingsmasser, gips, keramiske fibre og lim.


Kontaktpersoner:

Daniel Garden, Saint-Gobain Marine Applications: +47 95269837 // daniel.garden(at)saint-gobain.com

Roar Kjos, Weber Marine & Offshore: +47 99 26 28 38 // roar.kjos(at)saint-gobain.com

Jorge Garcia, Grupo Garnica Plywood: +34 697 900 406 // jorge.garcia(at)garnica.one

PDF