TREFF OSS UNDER SAMME TAK PÅ BYGG REIS DEG - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

TREFF OSS UNDER SAMME TAK PÅ BYGG REIS DEG

Glava Isolasjon, Weber og Gyproc står sammen. Målet er å gi fordeler i alle faser, fra tegnebord til bruk av ferdig bygg.

- Vi skal bruke vår felles kompetanse til å utvikle og legge til rette for bedre og mer effektive byggeprosesser. Med flere merkevarer som nå samles i én familie, kan vi se produktene i sammenheng, lage systemer og gi helhetlige råd for byggkonstruksjoner der vi tidligere satt mer på hver våre områder, sier administrerende direktør Lars Gaustad i GLAVA® AS.

På vår felles Bygg Reis Deg-stand med Glava Isolasjon, Weber og Gyproc, viser vi noen eksempler på dette. Vi er allerede godt i gang med prosjekter der produkter fra de ulike merkevarene spiller sammen. Det gjelder blant annet:

  • Lydgulv med Weber og trinnlydplate, samt EPS.
  • Fasadeløsninger med vegg Glava Pluss System og Weber VentiGuard.
  • EPS-løsninger med Weber-puss.
  • Vegger med gips, isolasjon og stål, i Gyproc/Glava-kombinasjoner.
  • Romakustikk med Gyprocs og Glavas himlinger.

Foruten Weber, Gyproc og Glava Isolasjon, består GLAVA® AS-familien også av en rekke andre merkevarer som disse tidligere har vært forhandlere av. Eksempler er Leca, Isover og Ecophon.

- Dette er kjente og godt prøvde merkevarer i den norske byggebransjen. Som del av det internasjonale Saint-Gobain-konsernet, kan vi også plukke de beste innovasjonene og tilpasse og teste dem for norske forhold, sier Lars Gaustad.

GLAVA®  AS inviterer deg til messen. Benytt utstillerkode C02-05 og hent din gratis-billett til Bygg Reis Deg 2019 her!

Få med deg foredragene

På Bygg Reis Deg 16.-19. oktober vil Det norske byggemøtet gå av stabelen, med nyttige og interessante foredrag. Lyddoktor Halvor Berg skal snakke om hvordan lyden påvirker oss og hva som skal til for å skape gode lydrom. Gaustad og avtroppende GLAVA® AS-adm. dir. Jon Karlsen byr på sine perspektiver rundt innovasjon og hva som må til for å ruste norsk byggebransje for framtida. Er du privat huseier, gir energirådgiver Helge Aschjem i GlavaTech deg nyttige råd om hvordan du skal gå fram, og ikke minst gevinsten av en energioppgradering. Ole-Jacob Huuse i samme selskap forteller om det spennende FRONT-prosjektet, som allerede har fått stor oppmerksomhet.

Gir gevinst for flere

Gaustad tok offisielt over sjefsansvaret fra Jon Karlsen 1. august. Han er opptatt av at kundene nå skal få oppleve verdien av én leverandør som kan ta en større del av ansvaret for helheten i prosjektene.

- Vi kan hjelpe entreprenører, arkitekter og byggherrer med systemløsninger som gir gevinst både for de som skal prosjektere, bygge og ikke minst bruke bygget. Det handler om alt fra at du i prosessen har ett kontaktpunkt, til smidig logistikk og energibesparende og klimavennlige løsninger, sier Gaustad.