Vi bryr oss om folk og bygg - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Vi bryr oss om folk og bygg

Å bry seg er å involvere seg. Det er å forplikte seg til noe. Det du bryr deg om, ser du til og passer på. Vi i Weber bryr oss ikke bare om å ferdigstille prosjektene våre, vi bryr oss om deg som tegner og planlegger, produserer og bygger, bor, jobber og oppholder deg i bygget. At du har valgt oss, forplikter. Det bryr vi oss om.

NY VEST FRA WEBER SKAL REDDE SKULDRE

Gulvsparkling er hardt, fysisk arbeid. Med en ny ergonomisk vest vil Weber bidra til å gjøre arbeidet tryggere.

Les mer

EKSTERNE SERTIFISERINGER GIR TILLIT

Weber prioriterer høyt at deres produkter skal tåle de påkjenningene de faktisk blir utsatt for. Derfor blir de fleste grundig testet av eksterne forskningsmiljøer.

Les mer

HVORDAN BYGGE MILJØVENNLIG I MUR?

Nordmenns miljøengasjement øker i takt med dårlige klimanyheter. Flere ønsker å leve mer bærekraftig, og vil bygge i mur.

Les mer

Vi bryr oss om helhetlige løsninger

Solid resultat med Weber fasadesystem

Nygård Terrasse i Askim består av 56 boliger fordelt på 3 blokker. Utbygger er Mako Invest som står bak en rekke vellykkede prosjekter i området.

Les mer

GULVET KLART FOR ISLEGGING!

Webers leveranser kom til riktig tid på riktig sted. Det var noe av det viktigste her, sier Rune Moen i Gauksås Gulvstøp om gulvarbeidet i ny ishall på OCC.

Les mer

Eksklusiv butikk med designgulv

Spesiallaget gulv fra Weber gir Nike-butikken i Karl Johans gate i Oslo et rått uttrykk. Designgulv er et spesiallaget gulv bestående av sement og stenblanding. Når blandingen blir pusset ned får overflaten et unikt utseende og ingen gulv blir like.

Les mer

Alltid oppdatert med Webers nyhetsbrev

Vi trenger et oppdatert samtykke fra deg for å kunne fortsette å sende deg nyheter om produkter, løsninger, referanser, filmer og mye mer.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å sende e-post til  info(at)weber-norge.no eller ved å klikke på "avmeld" nederst i nyhetsbrevet. 

Vi er opptatt av at du som kunde og bruker av nettsiden vår vet at de personopplysningene vi har om deg håndteres på en forsvarlig måte. Hvis du vil lese mer om hvordan vi håndterer personvern kan du gjøre det her

Har du spørsmål rundt hvordan Saint-Gobain Byggevarer behandler dine personopplysninger så send gjerne en mail til gdprno(at)saint-gobain.com

Motta nyhetsbrev fra Weber

* Må fylles ut