Vi dobler gulvkapasiteten i Bergen-området - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Vi dobler gulvkapasiteten i Bergen-området

Etter økt etterspørsel, blir kapasiteten for pumpebil med Weber gulvavretting doblet i Bergen og omegn fra mars.

Vår pumpebil som allerede besørger Norges nest største by, har lenge hatt det svært travelt. Fra mars får den derfor på permanent basis selskap av nok en Weber pumpebil til store og mellomstore gulvprosjekter.

- Bergensområdet har bestandig vært under press og vi har årlig levert flere tusen tonn gulvavretting hit. Pumpebilen, med en kapasitet på 20 tonn i timen, har nærmest levert døgnet rundt, også i helger. Nå har vi kommet til et veiskille og supplerer med én ekstra pumpebil, sier driftssjef for gulv, Øystein Oppebøen i Weber.

Tett samarbeid med transportør

Weber har et veletablert samarbeid med JS Transport AS, som drifter og kjører pumpebilen i Bergen.

- Samarbeidet er essensielt for kvaliteten på pumpetjenesten som leveres, og det er derfor helt naturlig at også bil nummer to innlemmes i operasjonen til JS Transport AS, sier Oppebøen.

Effektiv gulvlegging med pumpebil

Pumpebilene fra Weber kan betraktes som rullende fabrikker som kommer til avtalt tid og blander produktet ferdig på byggeplass. Det gjør logistikken og gulvjobben enkel og rask for entreprenørene, samt nærmest eliminerer svinn og avfall fra leveransen. Pumpebilen trenger kun å kobles til vann for å levere ferdig blandet gulvavretting ut slange. Med hjelp fra et avansert blandingssystem og styringspanel sørger sjåføren for det perfekte blandingsforholdet med riktig flyt til prosjektet.

- Trenden de siste årene har vært stadig større jobber der det pumpes større gulvarealer på én gang. Pumpebilene kan levere kontinuerlig i timevis, så lenge det etterfylles med tørrpulver i form av bulkbiler. Rekorden på én dag er godt over 200 tonn i en pumpeseanse, sier Oppebøen.

Tilpasset fossilfrie byggeplasser

Weber har i dag 15 egne pumpebiler fordelt rundt i landet, som alle kan kobles til byggestrøm dersom det skal leveres på fossilfrie byggeplasser. Dersom strøm ikke er tilgjengelig, er bilene også utstyrt med moderne Euro6-motorer som kan kjøre på biodiesel. Dette gjør fossilfrie leveranser mulig der det er et ønske eller krav.

Les også: Støp store gulv effektivt med pumpebil

Her trafikkerer Webers pumpebiler

  • 8 i Lillestrøm
  • 1 i Kristiansand
  • 1 i Stavanger
  • 2 i Bergen
  • 1 i Trondheim
  • 1 i Harstad
  • 1 i Vestnes

For flere spørsmål, vennligst kontakt

Driftssjef Øistein Oppebøen
E-post: oistein.oppeboen@weber-norge.no
Mob.: 995 54 064

Salgssjef gulv og spesialmørtel, Tarjei Høgetveit
E-post: tarjei.hogetveit(at)weber-norge.no 
Mob.: 918 14 873

Med vennlig hilsen
Weber