Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Vil du lære hvordan du tar vare på blant annet murfasader og piper? Meld deg på!

Skal dere rehablitere? Eller er dere igang med rehablitering. Gjør det riktig - meld deg på vår konferanse:

Rehablitering av bygg 7-9 november / Color Fantasy

  

Årets rehabseminar!

Dyktige engasjerte fagfolk foreleser om rehabilitering, temaene er blant annet: Akustikk, radon, brannsikring, isolering, tak og membraner, vinduer/dører, betong, mur, fasader og sikkerhet. Du får privatkunnskap om hvordan bygg kan rehabliteres og vedlikeholdes.

Om rehabgruppen

Rehabgruppens fokus er på rehabilitering og vedlikehold av bygg. Målsettingen er å gi ny kunnskap og viktig informasjon til byggherrer, gjerne via arkitekter/konsulenter og entreprenører om ulike fagområder. 

Gruppen startet i 1988. Medlemmene skal representere de største og mest anerkjente leverandører på det norske markedet. Foredragene skal holdes med fokus på løsninger og minst mulig henvisning til produkter.

ByggRehabgruppen består av følgende medlemmer: Glava AS,  Firesafe AS, GK Norge AS, Protan AS, WEBER Saint-Gobain Byggevarer AS, Natre Vinduer AS,

PROGRAM

Seminaret gir deg oversikt over aktuelle støtteordninger, økonomi og forskrifter. Vi ser på viktige detaljer for ulike fagområder innen rehabilitering. Foredragsholderene deltar begge dager og det er god tid til å diskutere utfordringer og løsninger. Bli med på et innholdsrikt seminar der det er duket for faglig og sosialt påfyll.

Pakken innholder

  • 2 dagers konferanse/ forfriskninger
  • 2 overnattinger i 3 stjerners enkeltlugarer
  • 1 julematbuffet med drikke
  • 2 frokosbuffet
  • 2 lunsj med drikke
  • 1 treretter middag med drikke

Les mer om programmet, bestilling, påmelding og det du trenger å vite på Rehabgruppen sine nettsider.

www.rehabgruppen.no