Weber åpner lager i Tromsø - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber åpner lager i Tromsø

Weber har hatt sterk vekst i Tromsø-området det siste året, og nå etablerer de også eget lager i Breivika.Webers nye lager ligger hos Holm Shipping i Breivika.

- Vi har økt tilstedeværelsen i regionen, og vi leverer til stadig flere prosjekter og forhandlere. Med vårt nye lager får de lokale forhandlerne i Tromsø og omegn mye kortere leveringstid, samtidig som vi reduserer antallet vogntog fra Trondheim og Tovik, forteller Ottar Gohli, Webers distriktssjef i nord.

Pallelager

Webers nye lager i Breivika ligger hos Holm Shipping, og det er et såkalt pallelager, tilgjengelig primært for forhandlere.

­- Det er ikke et plukklager, men derimot et tilbud til store aktører i bransjen. Lageret har de mest brukte produktene våre, såkalte "melk og brød produkter", og det sikrer at forhandlere ikke så lett går tomme for volumvarer ved høy etterspørsel, sier Gohli. Han forteller at varene som skal være på det nye lageret fraktes til Tromsø med båt.

Færre vogntog på veien

- Dette gjør at det blir færre vogntog på veiene i nord, noe som sparer miljøet og minsker mengden tunge biler på ulykkeutsatte veier. Vi i GLAVA-familien bryr oss om kunden, folk og fremtiden - og da er et nytt lager i Tromsø et riktig grep å gjennomføre, sier Ottar Gohli.