Weber revolusjonerer radontettingen - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber revolusjonerer radontettingen

Weber Radonduk er blant de beste på markedet, og har mer enn 600% elastisitet ved forlengelse. Når radonsystemet i tillegg er særdeles brukervennlig, gjør det hverdagen enklere for mange av landets håndverkere.

Det beste på markedet

Weber Radonsystem er utviklet og tilpasset bruksgruppe B for alle ringmurssystemer og gulvkonstruksjoner. Systemet er optimalisert for nordiske forhold med produkter som fungerer utmerket i fuktig klima med store temperaturforandringer. Radonduken er fleksibel selv ved lave temperaturer ned mot - 30°C.-

I løpet av den tiden vi har jobbet med Weber Radonsystem, har jeg opplevd overveldende positive tilbakemeldinger. De som utfører arbeidene opplever at radonduken er utrolig god å jobbe med. Vi har med andre ord lykkes i å utvikle et system som oppfyller alle krav, i tillegg til å være brukervennlig, forteller produktsjef for spesialmørtel i Weber, Tom Christian Gefle.

Få svar på alt du lurer på om radon og radontetting på Bygg Reis Deg-messen 18.-21.oktober. Registrer deg som vår gjest her!

Se hvordan Weber Radonsystem fungerer i praksis

Fleksibel radonduk.

Alle produktene som inngår i Weber Radonsystem er fleksible og robuste. Det er som kjent utfordrende å utvikle produkter som er tilpasset nordisk klima, og her er Weber Radonsystem blant de beste i klassen. Ta for eksempel radonduken, den er svært fleksibel, og har 600% elastisitet ved forlengelse. - Fordelen med produkter som er utviklet og produsert av oss, er at vi gjennom flere år har hatt tett kontakt med kundene våre. Vi har bygget videre på de løsningene som fungerer bra, og jobbet for å tette alle hull vi har avdekket. Resultatet er et robust og stabilt system som utmerker seg, forteller Gefle.

Markedets enkleste løsning.

En stor fordel ved Weber Radonsystem er at brønnsystemet blir levert ferdig i en pakke. Det gjør det langt enklere å håndtere logistikken. Radonsperren er enkel å transportere, man får faktisk plass til den i en personbil. Når den er pakket inn, utgjør den bare 1 meter.

- Tilbakemeldingene vi får er utelukkende positive, og kundene er spesielt fornøyde med at systemet er så brukervennlig. Vi får også høre at radonduken er utrolig myk og fleksibel selv i lave temperaturer. Det gjør radonsperre montering langt enklere, forteller Gefle i Weber.

Se også

Derfor er Weber Radonsystem enkelt å bruke: les mer her 

Oppfyller alle krav til radonsperre.

Weber har gjennom mange år forsket på og utviklet produkter for å hindre at skadelig radongass siger inn i norske bygninger. Weber Radonsystem er en komplett løsning for tetting mot radon fra grunnen. - Etter flere år med langsiktig og målrettet arbeid, er det ikke uten en viss stolthet at vi mener at vi kan tilby en radonduk som er skreddersydd for norske forhold. SINTEF Byggforsk har kvalitetssikret produktet ved å gi det teknisk godkjenning, forteller Gefle. TEK 17 inneholder strenge krav til radonforebyggende tiltak når nye bygg føres opp.

- Det er særdeles viktig at man allerede i prosjekteringen har et bevisst forhold til radontetting. Det nye regelverket TEK17 har mange krav til radonsperre, og Weber Radonsystem mer enn oppfyller alle minimumskravene. Når vi i tillegg har ett av markedets mest brukervennlige systemer, er man sikret en løsning som holder høy kvalitet uten å gå på bekostning av effektivitet, forteller Gefner i Weber.