Huset på Lilletangen - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Huset på Lilletangen

Med fantastisk utsikt over Breviksfjorden og beliggende nær bryggekanten, er murhuset så nær uttrykket ”en perle” man kommer.


Tekst og foto: Trond Opstad

Galleri

Det måtte bli murhus

Jeg liker sørlandshus også, det er ikke det, men ønsket om et hus som krever svært lite vedlikehold, var det viktigste. Derfor måtte det bli murhus, forteller huseier Tommy Sortedal. Huset som sto ferdig i 2011, har en boflate på 130 kvm, og de to murseksjonene er bygget i Leca Isoblokk 30 cm.

– Kona og jeg satt og tittet i et boligblad som presenterte uttrykk fra forskjellige arkitektkontorer. Vi så et hus med en stilart som tiltalte oss, og tok kontakt med dette kontoret. De tegnet det huset vi ville ha. Når det gjelder byggearbeidene, er alt utført av murmester Tormod Vårli, som er legendarisk i denne regionen. En slik håndverker må man vente på, men det er det verdt. Bokvaliteten er akkurat som forventet. Lunt og godt, stille og rolig. Vi har en båthavn som nabo, men det sjenerer overhodet ikke, sier Tommy Sortedal fornøyd.

Prosjektinformasjon

Murarbeider: Murmester Tormod Vårli
Arkitekt: Prosjektim Arkitektkontor AS
Tømrerarbeider: Murmester Tormod Vårli

Relaterte produkter

Weber VentiGuard og GLAVA® Pluss System

Weber VentiGuard og GLAVA® Pluss System

Det benyttes Weber Fiberpussystem som puss på GLAVA Pluss system. For best mulig resultat anbefaler vi at arbeidet utføres av håndverker med releva...

weberton Silikonharpiksmaling

weberton Silikonharpiksmaling

Silikonharpiksbasert maling til puss og betong, også egnet til rehabilitering, av tidligere akrylmalte flater.