Moderne og enkelt ved Lysefjorden - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Moderne og enkelt ved Lysefjorden

Eierne ville ha et moderne hus som var enkelt og lett å vedlikeholde. Valget falt på Murgaardhus modell Fornebu. Og Leca Isoblokk 25 cm. 

Tekst og foto: GAUTE B. IVERSEN

Klikk på bildet for større versjon

Nydelig utsikt over Lysefjorden

Det moderne huset er bygget med nydelig utsikt over Lysefjorden. På andre siden av fjorden kan huseierne se over til Ole Bulls villa på Lysøen. - Huset er et Murgaardhus, modell Fornebu, på 240 kvadratmeter. Eierne ville ha et moderne utseende og et hus som trengte lite vedlikehold utvendig. Derfor ble det brukt Isoblokk 25 og silikonharpikspuss, forteller Sveinung Hellen i Strøno Bygg AS.Ønsket om gipsoverflater inne gjorde at det ikke ble brukt tykkere blokker. I stedet er det lektet ut og isolert før veggene ble kledd med gipsplater.

 

Høyt under taket

Innvendig er det høyt under taket med over fire meter fra gulvet på et høyeste. I etasjeskillet er det valg Leca Byggeplank, noe som ga en rask byggetid. - Pipeløpet er murt av Leca Venti pipeelementer. Det er en rask måte å få en god pipe på når det gjennomføres etter Webers beskrivelser og henvisninger, sier Hellen.

Prosjektinformasjon

Entreprenør: Strøno Bygg AS
Murarbeid: Strøno Bygg AS Murgaardshus, type Fornebu
Weberprodukter: Leca Isoblokk 25 cm, Leca Byggeplank, Leca Venti pipe, Weber pas.silikonharpikspuss, Weber våtromssystem på bad.

Relaterte produkter

weberpas Silikonharpikspuss

weberpas Silikonharpikspuss

Benyttes på sementholdig puss med god trykkfasthet.