Nøkkelferdig i Holmenkollåsen - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nøkkelferdig i Holmenkollåsen

Den unge bedriften Moderne mur as har på få år satt spor etter seg i form av flere flotte murhus. Firmaet som prosjekterer og selv bygger murhusene, ble etablert i 2005. Eierne, som er et brødrepar med ingeniørbakgrunn, arbeider begge i murbedriften. De samarbeider med Weberog bruker Leca-produkter i sine husproduksjoner.

Tekst og foto: Trond Opstad

Funkisbolig i Holmenkollåsen

Den unge bedriften Moderne mur as har på få år satt spor etter seg i form av flere flotte murhus. Firmaet som prosjekterer og selv bygger murhusene, ble etablert i 2005. Eierne, som er et brødrepar med ingeniørbakgrunn, arbeider begge i murbedriften. De samarbeider med Weber og bruker Leca-produkter i sine husproduksjoner. Deres siste prosjekt er en funkisbolig i Holmenkollåsen, ferdigstilt like før nyttår.

Vi traff brødreparet en av de aller siste dagene før innflytting. Da var det de siste ørsmå detaljene som skulle på plass. – Vi ønsker å stå for hele produksjonen - fra prosjektering og søknadsprosesser, til utførelse. Vårt konsept er å leverenøkkelferdige hus, forteller Vernes og Denis Muslimovic. Dette prosjektet ble igangsatt våren 2008, og nøkkelen står nå i døra.Boligen er på tre plan. I tillegg er det oppført en garasje med boder i underetasjen samt en carport. Grunnflaten er 80 kvm, totalt 187 kvm. Alt er utført i Leca bortsett fra lettveggene i tekniske rom.

Det er brukt Leca Isoblokk 30 cm og Fiberpuss-systemet med gjennomfarget puss i fasaden. Etasjeskille er Leca Byggeplank. – Vi vil ha det slik, tvers igjennom solide og varige løsninger. Det er det vi mener med nøkkelferdige murhus, smiler brødrene, som allerede gleder seg til å ta fatt på neste prosjekt.

Prosjektinformasjon

Arkitekt: Proplan AS
Entreprenør: Moderne mur as
Murarbeid: Moderne mur as

Relaterte produkter

weberbase 261 Fiberpuss

weberbase 261 Fiberpuss

Fiberpuss - eneste anbefalte løsning for puss på all Leca utvendig over bakken.