Leveringsbetingelser - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Betingelser

Vi leverer direkte dit du vil ha varene!

Weber har som ambisjon å være en referanse i norsk byggenæring. Derfor må vi stadig utvikle oss. Vårt mål er å levere varer dit våre kunder ønsker dem - raskt og kostnadseffektivt. Vi har hatt en struktur med lagersteder i hele landet. Dette ble endret i 2014 og vi tilbyr nå direkte transport fra våre fabrikker til dit du som kunde ønsker varene levert - raskt, enkelt og kostnadseffektivt!

Klikk på rubrikk til høyre så kan du velge avdeling i dropdown menyen

Løsningen

Vi tilbyr transportløsninger fra vårefabrikker (Ski, Borge og Trondheim) direkte ut til våre kunder i Sør-Norge. Kjøreruter og rasjonelle transportløsninger vil avløse distriktslagrene våre. Sonetillegg som vi har hatt tidligere blir fjernet. 

Lillestrøm og Bergen vil fortsatt være logistikksentre og knutepunkt. Nord for Trondheim tilbyr vi tilsvarende løsning. Vi vil levere rett til ditt byggevarehus, eller direkte ut til dine kunder på ordre fra deg, på en rask og kostnadseffektiv måte. 

Selvfølgelig vil det fortsatt være mulig å hente selv på våre lagre og logistikksentre, da mot et vektbasert lagertillegg. 

Webers logistikksystem 

Vi jobber stadig med å forbedre og videreutvikle vår distribusjonsservice og har et prosjekt gående med Transportnett for å tilby bedre informasjon til deg som kunde om din levering. Du vil få tilgang til følgeseddelen i det bilen forlater fabrikken og få elektronisk dokumentasjon på levering. Transportprisene i listen er basert på et fast beløp pr levering (grunnpris, kr. 549,-) + en tonnpris for vanlig bil eller bli med løftelem. Ved bestilling av fullt lass er grunnprisen inkludert. For kranbiler er det en fast sum for bil eller bil med henger.

Nytt kjørekontor sikrer optimale transportløsninger

Vi bemanner nå opp et profesjonelt kjørekontor i Oslo som vil sikre alle våre kunder en mer rasjonell varetilgang. Ovennevnte endringer kommer bl.a. som et resultat av innspill fra kjedene, og vi står fortsatt støtt på strategien med salg gjennom byggevarehandelen. Vi vil fortsatt jobbe for å skape vekst for våre kunder og er trygge på at den nye distribusjonsløsningen vil bidra til det. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert.