Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Hobbybetong for håndverk med Weber Hobby Concrete

8 juni 2018

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

Mørtel for småskader – Weber Outdoor Repair

4 juni 2018

Weber Outdoor Repair er del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Outdoor Repair er en reparasjonsmørtel til småskader eller hull på vertikale og horisontale betongflater, både ute og inne.

Fyll- og reparasjonsmørtel – Weber Quickrep

4 juni 2018

Weber Quickrep er del av en serie nye murverksprodukter for hjemmefiksere. Quickrep er en hurtigherdende reparasjons- og fyllmørtel for betong og mur.

Weber-produkter fra gulv til tak

31 mai 2018

Rett utenfor Holmestrand reiser Vestfolds første Grønnbolig-prosjekt seg. Første etasje står allerede ferdig og til sommeren kan en miljøbevisst familie flytte inn i eneboligen.

Weber gyver løs på framtiden

24 april 2018

Ledelse og ansatte i Weber har brettet opp ermene og tar nå et solid grep om egen framtid. – Endringene er nødvendige og ønskelige, fastslår Kristin Røed Eriksen, direktør for forretningsenhet Weber.

Gulvløsning for områder med høy belastning

17 april 2018

Weber har utviklet en gulvløsning for tøffe industrimiljøer som har økt belastning av fukt, varme og andre faktorer som sliter på gulvunderlaget.

Pusset fasade med Weber Top Dry Render

26 mars 2018

Topdry Render er en ny sluttpuss fra Weber som reduserer risikoen for påvekst av svertesopp og alger gjennom hele den pussede fasadens levetid.

- Norge er viktig for Saint-Gobain

25 januar 2018

Toppsjef Pierre-André de Chalendar i Saint-Gobain varsler økt satsing i Norge, og mener samlingen av merkevarene Weber, GLAVA og Gyproc i ett selskap vil gi fordeler både for kunder og miljøet.

Saint-Gobain går over til strøm fra fornybar energi i 2018

22 januar 2018

GLAVA®, Weber og Gyproc er med. Totalt vil omleggingen til strøm fra fornybare energikilder redusere CO2-utslippet med rundt 40.000 tonn innen sju år.

Weber lanserer nye DIY-produkter 2018

19 januar 2018

Hobby Concrete / Quickrep / Multiglue / Outdoor Repair / Firemortar - Nå kan du enkelt reparere småskader inne og ute, f.eks. på betongsokler, trapper, søyler eller ildsteder.