Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Weber radonsystem gir et sunt og godt inneklima

12 september 2017

Radon er en usynlig og luktfri gass, som dannes kontinuerlig i jordskorpa. Weber radonsystem er utviklet spesielt for nordisk klima, tåler fukt og kulde svært godt og hindrer gjennomtrengning av radon.

Saint-Gobain Weber utvider sin maritime produktportefølje

1 september 2017

Fra 1. september er Saint-Gobain Weber eksklusiv forhandler av Grupo Garnica Plywood S.A. sitt sortiment av dørk- og veggplater til maritimindustri. Finérplater med brannhemmende egenskaper og hygieniske veggplater passer godt inn i Weber Marine & Offshore sin eksisterende produktportefølje.

Raskere vegger med elementer

30 august 2017

Byggingen av Vøyenenga Hageby i Bærum har gått raskere med bruken av ferdige veggelementer nestenferdig pusset.

Stoppet sprekkene

15 august 2017

Etter nesten 150 år var bygården blitt skjev og fasaden preget av setningsskader. - Deler av fasaden er pigget ned, og mye er trukket på nytt, forteller Henriette Sletten hos Granitt & Betongvare AS

Utfordrende kulde

3 august 2017

Den kalde innlandsvinteren gjorde pussarbeidet litt mer utfordrende på Vikenstranda. – Vi ble nødt til å varme opp hele fasaden slik at pussen ikke ble for kald, forteller Alf Vegard Olsen i Oppland Mur og Flis AS.

EPD-Norge er godt fornøyde med logo bruken på Weber emballasjen!

20 juni 2017

EPD-Norge synes dette er veldig positivt og er glade for at EPD eiere også har begynt å bruke EPD merket mer aktivt i markedet.

Fjordnært på Fornebu

19 juni 2017

Med bare en strand som skiller de fem byggene fra fjorden, er Rolfsbukta Terrasse noe helt annerledes på Fornebu.

Føler et ansvar

7 juni 2017

– Man føler jo en plikt til å ta vare på gamle hus som dette, forteller Trude Dehlen om sitt teglsteinshus fra 1780-tallet.

Til alle våre kunder

2 juni 2017

Vi har i sommer økte leveringstider på visse Leca blokker pga stor etterspørsel. Beklager problemene dette eventuellt måtte medføre. God Sommer!

Selgernes favoritt produkt!

1 juni 2017

Mitt favorittprodukt er Gypsum Naturgips. Den er vakker å se på, takknemlig på underlag og meget allergivennlig som innendørs puss. Første pussen jeg forelsket meg i… Camilla Sandem Dhelie