Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

En snorrett fasade

21 juni 2019

Orkanen Dagmar raserte flere mål skog og åpnet for mange boligtomter på Råholt. På den høyeste av dem er det bygget et hus med fantastisk utsikt og linjelekker fasade.

Spesialtilpasset mørtel til Eufemia i Barcode

19 juni 2019

Når 5000 kvadratmeter tegl mures, er det viktig å bruke riktig mørtel. Derfor fikk Eufemia-bygget et spesialtilpasset produkt til fasaden.

Under samme tak for en mer bærekraftig bransje

6 mai 2019

Når Glava, Weber og Gyproc samles under samme tak er det ikke vårt eget hus vi er mest opptatt av, men hvordan vi sammen kan gjøre norsk byggebransje bedre og mer bærekraftig.

Millimeterpresise fundamenter i Arktis

12 april 2019

I bosetningen Ny-Ålesund på Svalbard ligger Kartverkets heftigste bygg. Ved hjelp av enorme antenner kartlegger geodetisk jordobservatorium jordklodens plass i verdensrommet.

Ny emballasje, nytt våtromssortiment og nye produktnavn.

12 april 2019

Nå utvider vi vårt våtromssortiment ytterligere med en ny og forbedret serie flislim. Vår produktrange med pigmenterte fasadeprodukter basert på silikat og silikonharpiksmaling bytter navn.

Ny avrettningsmasse til proffen

8 april 2019

Med weberfloor Outdoor SL er det enklere å utføre avrettingsarbeider utendørs.

Overtar for Jon Karlsen

25 mars 2019

Lars Gaustad blir ny sjef for GLAVA, WEBER og GYPROC. - Jeg er imponert over arbeidet som er gjort. Nå gleder jeg meg til å være med og utvikle videre.

Weber-fabrikken i Ski helt over på plastemballasje

5 mars 2019

Weber-fabrikken i Ski har oppgradert hele produksjonslinjen for mørtel med topp moderne utstyr for pakking i plastsekker.

EKSTERNE SERTIFISERINGER GIR TILLIT

10 februar 2019

Weber prioriterer høyt at deres produkter skal tåle de påkjenningene de faktisk blir utsatt for. Derfor blir de fleste grundig testet av eksterne forskningsmiljøer.

Weber og GLAVA® sammen i ny veggløsning

5 februar 2019

Weber VentiGuard i kombinasjon med GLAVA® Pluss System gir deg ikke bare en vakker og vedlikeholdsvennlig fasade. Du får også et kontinuerlig isolasjonssjikt helt uten kuldebroer.