Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Weber åpner lager i Tromsø

18 mai 2020

Weber har hatt sterk vekst i Tromsø-området det siste året, og nå etablerer de også eget lager i Breivika.

Leverte stengelist til smittevernutstyr

14 mai 2020

Nylig leverte Weber totalt 6.000 meter stengelist til tre sykehus i Nord-Norge. I kritisk mangel på verneutstyr under Korona-krisen, benyttet sykehusene blant annet Weber stengelist til å lage smittevernutstyr selv. En av dem var Universitetssykehuset Nord

Informasjon til våre forbindelser knyttet til spredning av koronavirus.

1 april 2020

Glava Isolasjon, Weber og Gyproc tar situasjonen med koronavirus på største alvor og følger utviklingen tett.

Bygger sitt største boligprosjekt på Kløfta

31 mars 2020

Norgeshus 3 Bygg Mester satser store summer på et nytt boligfelt bygd opp av produkter fra både Glava Isolasjon, Gyprocs gips og Webers murprodukter.

Designer hager med mur

25 mars 2020

– Bruk Lecas fleksible konsepter og løsninger for å skape drømmerommet ditt utendørs, anbefaler hagekjendis Darren Saines.

Kjendisgartner Darren Saines bygger med Leca i hagen

20 mars 2020

Leca er en av favorittene for Darren Saines. – Bygger du skikkelig vil du ha en fantastisk hage i årevis, råder han. – Bruk fleksible Leca med murpuss for å skape drømmerommet utendørs. Sørg bare for å beskytte mot fukt!

– Det er klart vi sparer masse tid på dette!

18 mars 2020

Elementmontering AS har understøpt og fugestøpt flere hundre sjaktvegger for Jotun. Til det store oppdraget, brukte de Webers utstyrsconteiner og spesialmørtel.

– Det er klart vi sparer masse tid på dette!

4 mars 2020

Elementmontering AS har understøpt og fugestøpt flere hundre sjaktvegger for Jotun. Til det store oppdraget, brukte de Webers utstyrsconteiner og spesialmørtel.

Lecavegg og fin murpuss er perfekt for svømmehall og våtrom

27 februar 2020

Lett og solid Lecavegg kombinert med tynn murpuss gir god flyt i byggingen av et digert våtrom – nye Ullensaker svømmehall.

Sammen kan vi bygge grønnere

19 februar 2020

Vi vil bidra til gode bygg, både for de som skal bruke dem i dag, og de som kommer etter oss. Vi skal utvikle bærekraftige løsninger og legge til rett for mer effektive byggeprosesser, som gir dokumentert miljøeffekt.