Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Invitasjon til seminar

15 mars 2017

GYPROC, BØCKMANN GLASSOLUTIONS, VETROTEC, LECA OG WEBER inviterer til gratis seminar i Tønsberg, Sarsborg, Haugesund, Stavanger og Kristiansand.

Arkitektstudentene får erfaring med muring

28 februar 2017

- Dette er kjempegøy og en fin avveksling fra den vanlige studiehverdagen, sier arkitektstudent Torunn Eriksen. Hun er en av over 60 studenter som fikk prøve muring med Leca og teglstein hos Weber i Lillestrøm.

Weber radonsystem gir et sunt og godt inneklima

21 februar 2017

Radon er en usynlig og luktfri gass, som dannes kontinuerlig i jordskorpa. Weber radonsystem er utviklet spesielt for nordisk klima, tåler fukt og kulde svært godt og hindrer gjennomtrengning av radon.

Må tåle mye trykk

20 februar 2017

Alle etasjene på Kunst- og designhøyskolen har lydgulv. Derfor måtte gulvet sparkles ekstra tykt slik at det tålte tung belastning under byggearbeidet.

Weber og "Kundereisen" fikk god mottakelse på Arena 2017-messen!

7 februar 2017

Med VR-kamera og videoen «Kundereisen» ga vi publikum en visuell fortelling om de tjenestene Weber som leverandør tilbyr.

Nå lanserer vi Webershop - Weber sin butikk på nett.

3 februar 2017

Denne løsningen er i hovedsak rettet mot små og mellomstore kunder uten kjedetilknytning, men alle våre kunder vil ha nytte av å bruke løsningen som en informasjonskanal.

Holdbar fasade

3 februar 2017

Da det åtte år gamle porebetonghuset begynte å gå i oppløsning, slå sprekker og viste seg å være skjevt, ble løsningen å kle det med VentiGuard Extreme.

Ny faghandel i Bergen

23 januar 2017

– Vi skal være en partner for murerne i Bergen, sier daglig leder i nystartede Bergen Mursenter AS.

– Nye muligheter

19 januar 2017

– Å bruke VentiGuard gir oss nye muligheter og en lettere konstruksjon, sier arkitekt Martin Holm-Jensen om eneboligen i Sandnes.

Stilling ledig!

13 januar 2017

Distriktssjef Vestlandet - Vi søker breddeselger med arbeids- og bosted i Bergensområdet. Ansvars- og arbeidsområde er Hordaland, Sogn og Fjordane og deler av Møre.