Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Ruller på sparkel

1 april 2014

Weber lanserer nå en sparkel som kan rulles på veggen. – Det gjør arbeidet raskere og det er enklere å få et godt resultat, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt.

Leca Lettveggsblokker og det nye limet Stone Fix

10 mars 2014

Weber lanserer nå en sparkel som kan rulles på veggen. - Det gjør arbeidet raskere og det er enklere å få et godt resultat, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt.

Ny EPD for løs Leca®

17 februar 2014

Etterspørselen etter oppdaterte EPD’er (Environmental Product Declaration) øker stadig. – Nylig oppdaterte vi EPD’en for det mest populære lettklinkerproduktet, nemlig Leca Lettklinker ISO 10-20. Dette er et produkt som brukes på alt fra drenering av kunstgress til fyllmasse og isolasjon av kjellere...

Leca Byggkalk i fornyet og moderne versjon, nå også som iPad-app!

16 desember 2013

Lecas kalkulasjonsprogram Byggkalk har eksistert i nærmere 30 år, og kommer nå i ny versjon. Nå også som iPad-app! Byggkalk kan brukes fra enkle hagemurer og til komplette murhus. Den har egne løsninger for ringmur, yttervegg, innervegg, pipe og fasade. Kalkulasjonsprogrammet kan brukes til alle Lec...

Velkommen til våre nye websider

16 desember 2013

Våre websider har fått en kraftig ansiktsløftning som vi håper og tror at du vil oppleve som en forbedring. Innholdet er selvsagt i stor grad det samme, men det vi har jobbet mye med, er brukervennligheten, forenklinger, søkemuligheter og visualisering.

Endringer i salg av Leca Byggeplank

15 desember 2013

Vi har gjort en del endringer i måten vi jobber med Leca Byggeplank på. All markedsføring, salg, prosjektering og tilbudsgiving er overført til et nyopprettet selskap; Byggeplank AS. Dette medfører endringer i hvordan du som kunde skal gå fram.

Pussføljetongen sesong 2, episode 10: Mord og mørtel!

10 desember 2013

Vår entusiastiske fasadeekspert Camilla S. Dhelie avslutter året med noen betraktninger om mørtel, puss og … mord!.

Selvbyggerkurset

4 desember 2013

Lecas tradisjonsrike Selvbyggerkurs har gjennom et halvt århundre lært opp titusener på titusener å mure sin egen Leca-mur. Kurset har fått en ung sprek bror i form av et web-basert opplæringsprogram. Her finner du både en opplæringsdel og en eksamensdel.