Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Hvordan står det til med dokumentasjonen?

2 mars 2015

Weber har i mange år jobbet med å utvikle den dokumentasjon som er krevet og ønsket av alle brukergrupper i bransjen. Her ser du en oversikt over hva vi har og hvor du kan finne det.

Falt på en myk pute av Leca

23 februar 2015

Skjeggestad bro på E18 ble sprengt lørdag. Sprengningen var meget vellykket, og brua falt mykt på en pute av 2000 kubikkmeter med Leca-kuler

Gratis seminar med miljøfokus på Byggedagene

9 februar 2015

Emisjoner. Inneklima. Miljø. Ergonomi. Bærekraft. Energi. Dette er sentrale ting i byggebransjen i dag, og temaer som Weber har sterkt fokus på ved produktutvikling. På Byggedagene i mars kan du høre mer om dette på vårt gratis seminar. Se mer informasjon her.

Weber lanserer ny referanseside

15 desember 2014

Webers nye referansesider for eldre bygg ble denne uken lansert på weber-cultural-heritage.com.

Hytte på Jomfruland: Kontrast til naturen

1 desember 2014

Familien ønsket en moderne og vedlikeholdsfri hytte, da de bygget på Jomfruland. De valgte Leca med pusset overflate. Både for å gli inn i og samtidig være en kontrast til omgivelsene. Tegnet av arkitekt Sindre Østereng i MMW arkitekter AS.

Nyhet! Weber VentiGuard.

28 august 2014

Weber VentiGuard er et helt nytt fasadesystem tilpasset vårt klima, og er en rask og kostnadseffektiv løsning tilpasset dagens krav til produktivitet i arbeidsprosessen. I tillegg får du en estetisk tiltalende pussoverflate. Les mer om det nye systemet og Webers fasadesortiment her.

Darrens hagetips: "Slik får du en flott hage"

23 juni 2014

Darren Saines er en av Norges mest kjente hagedesignere. Han har vært mye i media, og med sine fantastiske hager var han den første til å representere Norge i verdens mest prestisjefylte hagekonkurranse, Chelsea Flower Show.

Siste nummer av Bygg Bedre finner du her

17 juni 2014

Av innholdet kan vi blant annet lokke med: Murverksprisen til Leca-hus, Passivhus i mur, Fra sykehus til skole: St. Pauls videregående skole i Bergen, Teglmuring på Vulkan i Oslo, Aleksander Dale Oen Arena. Det nye riksanlegget i svømming.

10 år med flotte fasader

4 juni 2014

De er i disse dager ti år siden vi lanserte vårt Fiberpussystem. Og dette har vært ti år uten en eneste reklamasjon, for faktum er at en riktig utført Fiberpussfasade, er noe av det mest solide, trygge og varige du kan sette opp.

Nyhet! Ny og hurtigere måte å montere fasade på

22 april 2014

Weber lanserer nå en ny og hurtigere monteringsløsning for Weber Luftet Kledning. Tidligere måtte du montere Aquapanel Outdoor med skruer, en god og trygg løsning. Men mange har lurt på om ikke vi kunne komme opp med et raskere alternativ. Det har vi nå: Weber Båndet Spiker for montering med spikerp...