Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Under samme tak for en mer bærekraftig bransje

6 mai 2019

Når Glava, Weber og Gyproc samles under samme tak er det ikke vårt eget hus vi er mest opptatt av, men hvordan vi sammen kan gjøre norsk byggebransje bedre og mer bærekraftig.

Millimeterpresise fundamenter i Arktis

12 april 2019

I bosetningen Ny-Ålesund på Svalbard ligger Kartverkets heftigste bygg. Ved hjelp av enorme antenner kartlegger geodetisk jordobservatorium jordklodens plass i verdensrommet.

Ny emballasje, nytt våtromssortiment og nye produktnavn.

12 april 2019

Nå utvider vi vårt våtromssortiment ytterligere med en ny og forbedret serie flislim. Vår produktrange med pigmenterte fasadeprodukter basert på silikat og silikonharpiksmaling bytter navn.

Ny avrettningsmasse til proffen

8 april 2019

Med weberfloor Outdoor SL er det enklere å utføre avrettingsarbeider utendørs.

Overtar for Jon Karlsen

25 mars 2019

Lars Gaustad blir ny sjef for GLAVA, WEBER og GYPROC. - Jeg er imponert over arbeidet som er gjort. Nå gleder jeg meg til å være med og utvikle videre.

Weber-fabrikken i Ski helt over på plastemballasje

5 mars 2019

Weber-fabrikken i Ski har oppgradert hele produksjonslinjen for mørtel med topp moderne utstyr for pakking i plastsekker.

EKSTERNE SERTIFISERINGER GIR TILLIT

10 februar 2019

Weber prioriterer høyt at deres produkter skal tåle de påkjenningene de faktisk blir utsatt for. Derfor blir de fleste grundig testet av eksterne forskningsmiljøer.

Hurtigherdende produkter i vinden

17 desember 2018

Webers forskningsavdeling har utviklet en lang rekke hurtigherdende produkter. Hos Optimera selger særlig membranen Superflex D2 godt.

MED PUMPEBIL KAN FIRMAET LEGGE GULVET RASKT OG GODT

14 desember 2018

Uten pumpebil er det vanskelig å levere avrettingsjobber i det store prosjektmarkedet. Weber har utstyret for at kundene skal slippe investeringen.

NÅ ER ISHALLEN ÅPNET

22 november 2018

Flytegenskaper og leveransemetode var viktig for gulvleveransen til den nye ishallen på Oslofjord Convention Center (OCC).