Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Weber-produkter i ny og forbedret drakt

9 desember 2017

Weber har utviklet et nytt konsept for sin produktemballasje. Stikkordene er helhetlig visuelt uttrykk, forbedret produktinformasjon, mer brukervennlige bruksanvisninger, og tydelige fargekoder for de respektive produktgruppene.

Faglig påfyll for lærere i Byggfag!

27 november 2017

Tidligere denne måneden møttes en gruppe lærere fra ulike skoler på Weber sitt kompetansesenter på Lillestrøm. Felles for deltagerene i det to dagers seminaret i regi av Weber, var at disse lærerene underviser i Byggfag, men nå var det deres tur å få undervisning.

Eksklusiv butikk med designgulv

23 oktober 2017

Den nye Nike butikken i Karl Johans gate i Oslo har fått et spesiallaget gulv fra Weber.

Klar for å bygge Grønnbolig i hele landet

10 oktober 2017

Grønnbolig har inngått avtale med Håndverksmur-kjeden om at deres medlemsbedrifter får tilbud om å bli forhandler av Grønnbolig. Innlegg av Liv Alsaker Sande i Vi Bytter Nytt.

Viktigheten av bærekraftige bygninger

22 september 2017

World Green Building Week ble markert fra mandag 25. september 2017 til søndag 1. oktober 2017.

Weber radonsystem gir et sunt og godt inneklima

12 september 2017

Radon er en usynlig og luktfri gass, som dannes kontinuerlig i jordskorpa. Weber radonsystem er utviklet spesielt for nordisk klima, tåler fukt og kulde svært godt og hindrer gjennomtrengning av radon.

Saint-Gobain Weber utvider sin maritime produktportefølje

1 september 2017

Fra 1. september er Saint-Gobain Weber eksklusiv forhandler av Grupo Garnica Plywood S.A. sitt sortiment av dørk- og veggplater til maritimindustri. Finérplater med brannhemmende egenskaper og hygieniske veggplater passer godt inn i Weber Marine & Offshore sin eksisterende produktportefølje.

Raskere vegger med elementer

30 august 2017

Byggingen av Vøyenenga Hageby i Bærum har gått raskere med bruken av ferdige veggelementer nestenferdig pusset.

Stoppet sprekkene

15 august 2017

Etter nesten 150 år var bygården blitt skjev og fasaden preget av setningsskader. - Deler av fasaden er pigget ned, og mye er trukket på nytt, forteller Henriette Sletten hos Granitt & Betongvare AS

Utfordrende kulde

3 august 2017

Den kalde innlandsvinteren gjorde pussarbeidet litt mer utfordrende på Vikenstranda. – Vi ble nødt til å varme opp hele fasaden slik at pussen ikke ble for kald, forteller Alf Vegard Olsen i Oppland Mur og Flis AS.