Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

EPD-Norge er godt fornøyde med logo bruken på Weber emballasjen!

20 juni 2017

EPD-Norge synes dette er veldig positivt og er glade for at EPD eiere også har begynt å bruke EPD merket mer aktivt i markedet.

Fjordnært på Fornebu

19 juni 2017

Med bare en strand som skiller de fem byggene fra fjorden, er Rolfsbukta Terrasse noe helt annerledes på Fornebu.

Føler et ansvar

7 juni 2017

– Man føler jo en plikt til å ta vare på gamle hus som dette, forteller Trude Dehlen om sitt teglsteinshus fra 1780-tallet.

Til alle våre kunder

2 juni 2017

Vi har i sommer økte leveringstider på visse Leca blokker pga stor etterspørsel. Beklager problemene dette eventuellt måtte medføre. God Sommer!

Selgernes favoritt produkt!

1 juni 2017

Mitt favorittprodukt er Gypsum Naturgips. Den er vakker å se på, takknemlig på underlag og meget allergivennlig som innendørs puss. Første pussen jeg forelsket meg i… Camilla Sandem Dhelie

Tordenskjolds Hage på Gjøvik - med Weber VentiGuard

11 april 2017

På den såkalte Dekkmann-tomta midt i Gjøvik sentrum er det reist et femetasjes bygg innholdene 40 leiligheter. På fasadene har arkitekt gått for materialer som krever svært lite vedlikehold. Som hovedmateriale er det valgt Weber VentiGuard.

Nyhet! Weber lanserer en helt ny pumpebil for Weber Betongflyt og andre spesialbetong produkter.

15 mars 2017

Den nye pumpebilen er bygget på Weber sitt eget verksted på Lillestrøm. Bilen har blitt tilpasset den harde påkjenningen det er å pumpe betongprodukter med høy hastighet og presisjon på blandeforhold.

Arkitektstudentene får erfaring med muring

28 februar 2017

- Dette er kjempegøy og en fin avveksling fra den vanlige studiehverdagen, sier arkitektstudent Torunn Eriksen. Hun er en av over 60 studenter som fikk prøve muring med Leca og teglstein hos Weber i Lillestrøm.

Må tåle mye trykk

20 februar 2017

Alle etasjene på Kunst- og designhøyskolen har lydgulv. Derfor måtte gulvet sparkles ekstra tykt slik at det tålte tung belastning under byggearbeidet.

Weber og "Kundereisen" fikk god mottakelse på Arena 2017-messen!

7 februar 2017

Med VR-kamera og videoen «Kundereisen» ga vi publikum en visuell fortelling om de tjenestene Weber som leverandør tilbyr.