Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

DETTE ER ET AV DE MEST KOMPLEKSE PROSJEKTENE JEG HAR VÆRT BORTI

6 november 2018

Det nye Nasjonalmuseet blir et signalbygg for generasjoner. Hit har Weber levert både fuging av betongelementer og sikring av byggegrop.

GULVET KLART FOR ISLEGGING!

26 oktober 2018

Flytegenskaper og leveransemetode var viktig for gulvleveransen til den nye ishallen på Oslofjord Convention Center (OCC). I månedsskiftet november - desember skal den nye ishallen på Brunstad i Vestfold åpnes. Rett under isflaten ligger et fem centimeter tykt lag Weber Betongflyt.

Lover løsninger som gjør bygging mer effektivt

13 september 2018

Jon Karlsen i Saint-Gobain Norge lover byggmarkedet en unik og tung kompetanse med GLAVA®, Weber og Gyproc på laget.

Fiberpuss på Leca isoblokk gjorde husbyggingen enklere for murerne

3 september 2018

Murerne Glenn Andre og René har sammen bygd hus av isoblokker med Webers Fiberpuss-system. Det har spart dem for tid.

Snart leverer Weber flere produkter i plastemballasje

20 august 2018

Den nye plastemballasjen er mer miljøvennlig, øker holdbarheten, støver mindre og minsker svinnet.– Dette har vært et ønske i flere år, sier direktør for Business Unit, Kristin Røed Eriksen, i Weber Norge.

Hobbybetong for håndverk med Weber Hobby Concrete

8 juni 2018

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

Mørtel for småskader – Weber Outdoor Repair

4 juni 2018

Weber Outdoor Repair er del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Outdoor Repair er en reparasjonsmørtel til småskader eller hull på vertikale og horisontale betongflater, både ute og inne.

Fyll- og reparasjonsmørtel – Weber Quickrep

4 juni 2018

Weber Quickrep er del av en serie nye murverksprodukter for hjemmefiksere. Quickrep er en hurtigherdende reparasjons- og fyllmørtel for betong og mur.

Weber-produkter fra gulv til tak

31 mai 2018

Rett utenfor Holmestrand reiser Vestfolds første Grønnbolig-prosjekt seg. Første etasje står allerede ferdig og til sommeren kan en miljøbevisst familie flytte inn i eneboligen.

Weber gyver løs på framtiden

24 april 2018

Ledelse og ansatte i Weber har brettet opp ermene og tar nå et solid grep om egen framtid. – Endringene er nødvendige og ønskelige, fastslår Kristin Røed Eriksen, direktør for forretningsenhet Weber.