Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Gulvløsning for områder med høy belastning

17 april 2018

Weber har utviklet en gulvløsning for tøffe industrimiljøer som har økt belastning av fukt, varme og andre faktorer som sliter på gulvunderlaget.

Pusset fasade med Weber Top Dry Render

26 mars 2018

Topdry Render er en ny sluttpuss fra Weber som reduserer risikoen for påvekst av svertesopp og alger gjennom hele den pussede fasadens levetid.

- Norge er viktig for Saint-Gobain

25 januar 2018

Toppsjef Pierre-André de Chalendar i Saint-Gobain varsler økt satsing i Norge, og mener samlingen av merkevarene Weber, GLAVA og Gyproc i ett selskap vil gi fordeler både for kunder og miljøet.

Saint-Gobain går over til strøm fra fornybar energi i 2018

22 januar 2018

GLAVA®, Weber og Gyproc er med. Totalt vil omleggingen til strøm fra fornybare energikilder redusere CO2-utslippet med rundt 40.000 tonn innen sju år.

Weber lanserer nye DIY-produkter 2018

19 januar 2018

Hobby Concrete / Quickrep / Multiglue / Outdoor Repair / Firemortar - Nå kan du enkelt reparere småskader inne og ute, f.eks. på betongsokler, trapper, søyler eller ildsteder.

Merkevarene styrkes: GLAVA, Weber og Gyproc samles i det nye selskapet Saint- Gobain Norge

11 desember 2017

Jon Karlsen blir leder for det nye selskapet som vil drifte GLAVA, Weber og Gyproc videre som tre selvstendige merkevarer.

Weber-produkter i ny og forbedret drakt

9 desember 2017

Weber har utviklet et nytt konsept for sin produktemballasje. Stikkordene er helhetlig visuelt uttrykk, forbedret produktinformasjon, mer brukervennlige bruksanvisninger, og tydelige fargekoder for de respektive produktgruppene.

Faglig påfyll for lærere i Byggfag!

27 november 2017

Tidligere denne måneden møttes en gruppe lærere fra ulike skoler på Weber sitt kompetansesenter på Lillestrøm. Felles for deltagerene i det to dagers seminaret i regi av Weber, var at disse lærerene underviser i Byggfag, men nå var det deres tur å få undervisning.

Eksklusiv butikk med designgulv

23 oktober 2017

Den nye Nike butikken i Karl Johans gate i Oslo har fått et spesiallaget gulv fra Weber.

Klar for å bygge Grønnbolig i hele landet

10 oktober 2017

Grønnbolig har inngått avtale med Håndverksmur-kjeden om at deres medlemsbedrifter får tilbud om å bli forhandler av Grønnbolig. Innlegg av Liv Alsaker Sande i Vi Bytter Nytt.