Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Nå lanserer vi Webershop - Weber sin butikk på nett.

3 februar 2017

Denne løsningen er i hovedsak rettet mot små og mellomstore kunder uten kjedetilknytning, men alle våre kunder vil ha nytte av å bruke løsningen som en informasjonskanal.

Holdbar fasade

3 februar 2017

Da det åtte år gamle porebetonghuset begynte å gå i oppløsning, slå sprekker og viste seg å være skjevt, ble løsningen å kle det med VentiGuard Extreme.

Ny faghandel i Bergen

23 januar 2017

– Vi skal være en partner for murerne i Bergen, sier daglig leder i nystartede Bergen Mursenter AS.

– Nye muligheter

19 januar 2017

– Å bruke VentiGuard gir oss nye muligheter og en lettere konstruksjon, sier arkitekt Martin Holm-Jensen om eneboligen i Sandnes.

Stilling ledig!

13 januar 2017

Distriktssjef Vestlandet - Vi søker breddeselger med arbeids- og bosted i Bergensområdet. Ansvars- og arbeidsområde er Hordaland, Sogn og Fjordane og deler av Møre.

Historisk puss på nybygg

10 januar 2017

- Vi skulle ha en puss som harmonerte med det eksisterende bygget forteller Ove Nilsen I Backe Bergen om utvidelsen av Terminus Hall på Grand Hotel Terminus.

Norsk murforum er stiftet

19 desember 2016

Onsdag 14. desember ble Norsk murforum formelt stiftet. Norsk murforum skal være en felles arena for alle aktører i murbransjen. Formålet er å gjennomføre aktiviteter som fremmer murbransjen og murfaget til felles beste for alle aktører i vår bransje og samfunnet. Les mer på Bygg.no

Ny pumpebil i Møre og Romsdal

7 desember 2016

Weber forsterker sin posisjon på gulvavretting i Møre og Romsdal i samarbeid med Malermestrene BMV AS med ny pumpebil.

Arkitektenes juletrelunsj 2016 vel gjennomført!

2 desember 2016

Juletrelunchen er en tradisjonsrik happening spesielt rettet mot arkitekter. I år er det 19 gangen dette blir arrangert i Oslo 16. gang i Trondheim 15. gang i Bergen og 14. gang i Stavanger

Kranselag på Wenghuset

10 november 2016

Etter om lag seks måneders byggearbeid er nå Wenghuset «tett», og i tradisjon tro inviterte byggherre Heidi til kranselag for alle håndverkere og samarbeidspartene på byggeplassen.