Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

– Den beste løsningen

21 oktober 2016

– Vi ville at deler av huset fikk murfasade. Da var Ventiguard Extreme den beste løsningen for oss, sier arkitektparet Julian Korbus og Magdalena Konopka.

Vinterpussing

1 september 2016

Vinteren er normalt sett en tid vi forbinder med lav aktivitet for fasade-arbeider. Lave temperaturer, store og hyppige klimaskiftninger, vær og vind gjør det utfordrende å pusse en fasade. Med riktige tiltak og valg av løsning er det fremdeles mulig å forlenge sesongen med like godt resultat.

Kaviarfabrikken får bevaringsutmerkelse

26 august 2016

Kaviarfabrikken i Henningsvær har fått utdelt Kulturminnefondets plakett for godt bevaringsarbeid. I dette prosjektet er det benyttet Weber.ton Silikonharpiksmaling og både Leca Isoblokk og Fasadeblokk.

Et skjevt blikk på kalkens verden

17 august 2016

Jeg er Camilla. Egentlig geolog, men med forskjærlighet for gamle murbygninger. Flaks da at "mur" er foredlet og bearbeidet stein... Så jeg mener selv jeg har en kvalifisert bakgrunn for å snakke om- vårt hovedtema her i dag- KALK.

Flotte boliger med solid fasade

14 juni 2016

– Vi har valgt det beste hele veien, da gjør vi det på fasade også, sier murmester Helge Olsen om de nye boligene de har bygget i Haugesund.

Catosenteret i Son

18 mai 2016

Weber er en av material sponsorene til nytt atrium på Catosenteret i Son. Catosenteret = Mulighetenes senter og en veiviser innen egen mestring

Pussføljetongen - Rehabilitering med riktige produkter

29 mars 2016

Hva hadde våre byer vært uten de gamle murgårdene? For å bevare disse er det utrolig viktig å ta hensyn til det opprinnelige.

Stadig flere flotte murhus

11 januar 2016

Vi legger nesten daglig ut nye referansebygg på sidene våre nå. Ta en titt og se et lite utvalg av alle de flotte murhusene som bygges i Norge.

Weber Radonsystem - robust, enkelt og bunnsolid

10 januar 2016

Weber Radonsystem er en meget enkel og effektiv metode å sperre radonet ute på. Meget velegnet for nordisk klima.

Filtralite® renser Oslofjorden

9 januar 2016

Ved Veas-anlegget renser Filtralite Oslofjorden for 100 millioner kubikk med kloakk hvert eneste år, og bioslammet blir næringstilskudd til landbruket.