Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Selgernes favoritt produkt!

1 juni 2017

Mitt favorittprodukt er Gypsum Naturgips. Den er vakker å se på, takknemlig på underlag og meget allergivennlig som innendørs puss. Første pussen jeg forelsket meg i… Camilla Sandem Dhelie

Tordenskjolds Hage på Gjøvik - med Weber VentiGuard

11 april 2017

På den såkalte Dekkmann-tomta midt i Gjøvik sentrum er det reist et femetasjes bygg innholdene 40 leiligheter. På fasadene har arkitekt gått for materialer som krever svært lite vedlikehold. Som hovedmateriale er det valgt Weber VentiGuard.

Nyhet! Weber lanserer en helt ny pumpebil for Weber Betongflyt og andre spesialbetong produkter.

15 mars 2017

Den nye pumpebilen er bygget på Weber sitt eget verksted på Lillestrøm. Bilen har blitt tilpasset den harde påkjenningen det er å pumpe betongprodukter med høy hastighet og presisjon på blandeforhold.

Arkitektstudentene får erfaring med muring

28 februar 2017

- Dette er kjempegøy og en fin avveksling fra den vanlige studiehverdagen, sier arkitektstudent Torunn Eriksen. Hun er en av over 60 studenter som fikk prøve muring med Leca og teglstein hos Weber i Lillestrøm.

Må tåle mye trykk

20 februar 2017

Alle etasjene på Kunst- og designhøyskolen har lydgulv. Derfor måtte gulvet sparkles ekstra tykt slik at det tålte tung belastning under byggearbeidet.

Weber og "Kundereisen" fikk god mottakelse på Arena 2017-messen!

7 februar 2017

Med VR-kamera og videoen «Kundereisen» ga vi publikum en visuell fortelling om de tjenestene Weber som leverandør tilbyr.

Nå lanserer vi Webershop - Weber sin butikk på nett.

3 februar 2017

Denne løsningen er i hovedsak rettet mot små og mellomstore kunder uten kjedetilknytning, men alle våre kunder vil ha nytte av å bruke løsningen som en informasjonskanal.

Holdbar fasade

3 februar 2017

Da det åtte år gamle porebetonghuset begynte å gå i oppløsning, slå sprekker og viste seg å være skjevt, ble løsningen å kle det med VentiGuard Extreme.

Ny faghandel i Bergen

23 januar 2017

– Vi skal være en partner for murerne i Bergen, sier daglig leder i nystartede Bergen Mursenter AS.

– Nye muligheter

19 januar 2017

– Å bruke VentiGuard gir oss nye muligheter og en lettere konstruksjon, sier arkitekt Martin Holm-Jensen om eneboligen i Sandnes.