Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Stilling ledig!

13 januar 2017

Distriktssjef Vestlandet - Vi søker breddeselger med arbeids- og bosted i Bergensområdet. Ansvars- og arbeidsområde er Hordaland, Sogn og Fjordane og deler av Møre.

Historisk puss på nybygg

10 januar 2017

- Vi skulle ha en puss som harmonerte med det eksisterende bygget forteller Ove Nilsen I Backe Bergen om utvidelsen av Terminus Hall på Grand Hotel Terminus.

Norsk murforum er stiftet

19 desember 2016

Onsdag 14. desember ble Norsk murforum formelt stiftet. Norsk murforum skal være en felles arena for alle aktører i murbransjen. Formålet er å gjennomføre aktiviteter som fremmer murbransjen og murfaget til felles beste for alle aktører i vår bransje og samfunnet. Les mer på Bygg.no

Ny pumpebil i Møre og Romsdal

7 desember 2016

Weber forsterker sin posisjon på gulvavretting i Møre og Romsdal i samarbeid med Malermestrene BMV AS med ny pumpebil.

Arkitektenes juletrelunsj 2016 vel gjennomført!

2 desember 2016

Juletrelunchen er en tradisjonsrik happening spesielt rettet mot arkitekter. I år er det 19 gangen dette blir arrangert i Oslo 16. gang i Trondheim 15. gang i Bergen og 14. gang i Stavanger

Kranselag på Wenghuset

10 november 2016

Etter om lag seks måneders byggearbeid er nå Wenghuset «tett», og i tradisjon tro inviterte byggherre Heidi til kranselag for alle håndverkere og samarbeidspartene på byggeplassen.

– Den beste løsningen

21 oktober 2016

– Vi ville at deler av huset fikk murfasade. Da var Ventiguard Extreme den beste løsningen for oss, sier arkitektparet Julian Korbus og Magdalena Konopka.

Vinterpussing

1 september 2016

Vinteren er normalt sett en tid vi forbinder med lav aktivitet for fasade-arbeider. Lave temperaturer, store og hyppige klimaskiftninger, vær og vind gjør det utfordrende å pusse en fasade. Med riktige tiltak og valg av løsning er det fremdeles mulig å forlenge sesongen med like godt resultat.

Kaviarfabrikken får bevaringsutmerkelse

26 august 2016

Kaviarfabrikken i Henningsvær har fått utdelt Kulturminnefondets plakett for godt bevaringsarbeid. I dette prosjektet er det benyttet Weber.ton Silikonharpiksmaling og både Leca Isoblokk og Fasadeblokk.

Et skjevt blikk på kalkens verden

17 august 2016

Jeg er Camilla. Egentlig geolog, men med forskjærlighet for gamle murbygninger. Flaks da at "mur" er foredlet og bearbeidet stein... Så jeg mener selv jeg har en kvalifisert bakgrunn for å snakke om- vårt hovedtema her i dag- KALK.