Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Flotte boliger med solid fasade

14 juni 2016

– Vi har valgt det beste hele veien, da gjør vi det på fasade også, sier murmester Helge Olsen om de nye boligene de har bygget i Haugesund.

Catosenteret i Son

18 mai 2016

Weber er en av material sponsorene til nytt atrium på Catosenteret i Son. Catosenteret = Mulighetenes senter og en veiviser innen egen mestring

Pussføljetongen - Rehabilitering med riktige produkter

29 mars 2016

Hva hadde våre byer vært uten de gamle murgårdene? For å bevare disse er det utrolig viktig å ta hensyn til det opprinnelige.

Stadig flere flotte murhus

11 januar 2016

Vi legger nesten daglig ut nye referansebygg på sidene våre nå. Ta en titt og se et lite utvalg av alle de flotte murhusene som bygges i Norge.

Weber Radonsystem - robust, enkelt og bunnsolid

10 januar 2016

Weber Radonsystem er en meget enkel og effektiv metode å sperre radonet ute på. Meget velegnet for nordisk klima.

Filtralite® renser Oslofjorden

9 januar 2016

Ved Veas-anlegget renser Filtralite Oslofjorden for 100 millioner kubikk med kloakk hvert eneste år, og bioslammet blir næringstilskudd til landbruket.

Nominert til Bygg og Bevar-prisen

23 november 2015

Vår fasadeentusiast Camilla Sandem Dhelie er nominert til den høythengende Bygg og Bevar-prisen. Vi er stolte på Camillas vegne, og tillater oss å sole oss litt i glansen av hennes prestasjoner.

NYHET! Hurtig og enkel avretting av garasjegulv, terrasser og andre utegulv.

22 november 2015

Til nå har våre gulvavrettingsprodukter vært utelukkende for innendørs bruk. Men nå har vi også utviklet spesialprodukter til utebruk. De er frostsikre og slitesterke, og kan brukes til alle typer utendørs gulv.

To meget bra lydgulv

2 november 2015

Vi har to standard lydgulvløsninger som vil tilfredsstille de aller fleste lydkrav, for bolig og kontor. Weber Lydgulv og Weber Lavtbyggende Lydgulv.

My Comfort, et nytt byggekonsept med Komfort i fokus

12 oktober 2015

Weber har slått seg sammen med Glava og våre Saint-Gobain søsterbedrifter Gyproc og Bøckmann Glassolution og utviklet en helt ny måte å tenke byggeri på. I fokus står Komfort. Det aller første huset som bygges med My Comfort-løsninger bygger vi for skistjernen Heidi Weng.