Nyheter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nyheter

Pussføljetongen Episode 6: Finnes det vedlikeholdsfrie fasader?

15 september 2015

Vår fasadeekspert Camilla S. Dhelie tar denne uken for seg om det finnes vedlikeholdsfrie fasader. Kan du tenke deg hva som er svaret?

Akkurat nå: Et utvalg prosjekter under arbeid

14 september 2015

Det er høy aktivitet i bygg og anlegg for tiden, og det renner inne store og små prosjektet hele tiden. Her ser du 11 av de prosjektene vi jobber med akkurat nå. Stort spenn i disse, slik det er i dagens bygge-Norge.

Seminar om utendørs fargesetting og pussede fasader

9 september 2015

Gyproc, Bøckmann Glassolutions, Glava og Weber inviterer til gratis seminar. Tirsdag 29. september 2015, Arkitektenes Hus, Josefinesgate 34, Oslo

Pussføljetongen episode 4: Puss på Isolasjon- energivennlig til nybygg og rehabilitering

17 august 2015

Vår pussekspert, Camilla S. Dhelie tar denne gangen for seg pussede fasader fra et miljøperspektiv. Dette er det rimeligvis mange som spør om nå for tiden.

Slik bygger du garasje

6 juli 2015

Skal du bygge garasje i sommer? Sjekk ut murerfilmen med verdens raskeste og letteste Lecablokk og sett gang!

Leca LSX, antagelig vår mest avanserte Leca-nyhet på mange år

13 mai 2015

Sivilingeniør Geir Norden i Webers FoU-avdeling er mannen bak den revolusjonerende LSX-teknologien. Vi har bedt ham fortelle litt om hva dette er.

Ønskereprise: Pussføljetongen

5 mai 2015

For et par år siden hadde vi en serie om gode, vakre og teknisk korrekte fasader, ført i pennen av vår entusiastiske fasadeekspert, Camilla Sandem Dhelie. Denne går ikke ut på dato, så på oppfordring kommer den nå igjen, i en lett revidert versjon.

FoU-sjefen sier: Flere års arbeid

7 april 2015

Cecilie Evju, FoU-sjef i Weber Norge har sammen med sine Weber-kolleger i Sverige, Danmark og Finland, jobbet i flere år med utviklingen av de nye gulvproduktene og sier at dette har vært et tidkrevende arbeid som har gitt et godt resultat, og både miljøegenskaper og bruksegenskaper er forbedret.

Markedets beste pumpebil for gulvavretting

7 april 2015

Samtidig med nye gulvprodukter sender Weber også en ny pumpebil ut på veien. – Den nye bilen har større kapasitet og gir bedre resultat, sier Øistein Oppebøen i Weber.

Weber.floor gulvløsninger

17 mars 2015

Weber.floor - Alltid rette gulv. Uansett. Se vår nye gulvbrosjyre her!