Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Våre websider

Weber er et firma med mange forskjellige produkter, markeder og målgrupper. Derfor har vi også flere forskjellige websider.

Under finner du våre websider

www.weber-norge.no

Dette er hovednettsidene for Weber. Her presenteres alle våre produkter og løsninger. Du kan bestille eller laste ned brosjyrer og datablader, se instruksjonsfilmer og lese teknisk informasjon. Her kan du melde deg på Leca selvbyggerkurs og finne kalkulasjonsprogrammer. Se også referansebygg og -prosjekter innen alle byggtyper og produktområder, lister over kontaktpersoner for forskjellige områder i firmaet, samt våre samarbeidspartnere på utførelsessiden.

weber-cultural-heritage.com

Vi har også en internasjonal fasadeside som viser frem flotte referansebygg på tvers av landegrensene.

Byggkalk

Byggkalk har eksistert i nærmere 30 år i forskjellige utgaver og versjoner. Nå har programmet gått gjennom en kraftig oppdatering og modernisering, og lanseres i en flunkende ny versjon. Nå også som iPad-app!

Wenghuset

Wenghuset blir det første huset som bygges i Norge etter My Comfort-konseptet. Huset bygges av Norgeshus med miljøvennlige materialer fra SaintGobain-selskapene Weber/Leca, Gyproc og Bøckmann Glassolutions, samt Glava, vår isolasjonspartner.

www.leca.no

Leca i både Norge og internasjonalt jobber kontinuerlig med produktutvikling, og vi har lenge ønsket å lage Leca blokker som gjør byggeprosessen raskere og enklere. Der kom vi et langt skritt med lanseringen av Leca Lock der både ny blokkutforming og nyutviklet tilleggsutstyr gjorde det mye raskere å bygge Leca vegger. Besøk Leca sin egen webside her.

breeam.weber-norge.no

Weber sin miljøside. Weber produkter har mange egenskaper som kan bidra til å få poeng i BREEAM. Våre Leca®- og mørtelprodukter produseres i hovedsak av ufarlige materialer som leire, sement, sand og vann, og derfor inneholder de heller ingen farlige stoffer. I en livsløpsvurdering gir Leca® positivt bidrag ettersom produktene er robuste og har god motstandsdyktighet mot fukt, råte og brann.

www.filtralite.com

Filtralite er et spesialprodukt av løs Leca som benyttes til vann- og avløpsrensing. Denne nettsiden henvender seg til dette spesielle markedet internasjonalt og inneholder mye teknisk informasjon om produktets renseegenskaper. Websiden er på engelsk og fransk.

www.weber-marine.com

Weber er verdensledende på gulvavretting med våre Weber Floor-produkter. Et bruksområde for disse produktene er avretting på skip og oljeplattformer. Dette er et internasjonalt marked, og siden er engelskspråklig. Her finner du blant annet beskrivelser av våre produkter og spesialløsninger for marine formål, samt referanseliste.

www.selvbyggerkurs.no

Lecas tradisjonsrike Selvbyggerkurs har gjennom et halvt århundre lært opp titusener på titusener å mure sin egen Leca-mur. Kurset har fått en ung sprek bror i form av et web-basert opplæringsprogram. Her finner du både en opplæringsdel og en eksamensdel. Eksamensdelen gir et Selvbyggersertifikat som kan være nødvendig for å dokumentere at du kan være selvbygger.