Weber i Norge - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber i Norge

Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi ca 250 ansatte og over 1000 forhandlere rundt om i landet.

Blant våre produkter finner du et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter. 

Vi er Weber

Best kjent er vi nok som selskapet bak Leca, som startet opp i 1954, men du er blitt kjent med oss også under andre navn opp gjennom historien. Det er nemlig blitt en del bedriftssammenslåinger og navneskifter opp gjennom årene. Selskaper og merkenavn som Oslo Mørtelverk, Norsk Tegl, Optiroc, ABS, Serpo og nå senest maxit, er en del av bakgrunnen vår.

Siste endring skjedde september 2015, da Leca ble skilt ut som eget selskap. Vårt juridiske navn er Saint-Gobain Byggevarer as, men kall oss for Weber, for det er slik vi vil fronte markedet.

Kvalitet og miljø

Weber er et kvalitets- og miljøsertifisert selskap og har et integrert ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø. Ledelsessystemet er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2008 (kvalitet) og NS-EN ISO 14001:2004 (miljø). Arbeidsmiljødelen er implementert i henhold til kravene i ”Forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheter (Internkontrollforskriften)”. I henhold til de krav som stilles i så vel ISO 9001 som ISO 14001, granskes vårt ledelsessystem bl.a. gjennom planlagte årlige revisjoner, så vel interne som eksterne. Arbeidsmiljøområdet kontrolleres av de norske tilsynsmyndighetene.

Sertifikatene for ISO 9001 og ISO 14001 er utstedet av KONTROLLRÅDET -

www.kontrollbetong.no

Sertifikat for ISO 9001 -  norsk
Sertifikat for ISO 9001 -  engelsk
Sertifikat for ISO 14001 - norsk
Sertifikat for ISO 14001 - engelsk

Immaterielle rettigheter

Med mindre noe annet er oppgitt, er de immaterielle rettighetene til dokumentene på nettstedet og til alle elementer opprettet for dette nettstedet, den eksklusive eiendommen til Saint-Gobain Byggevarer as og/eller Saint-Gobain-konsernets enheter, som ikke utsteder noen lisens eller rettighet annet enn retten til å besøke og navigere på nettstedet. 

Reproduksjon av dokumenter som publiseres på nettstedet (spesielt bilder, filmer og animasjoner), er kun autorisert for informasjonsformål, og kun for personlig og privat bruk. Enhver reproduksjon og bruk av kopier laget for andre formal, er uttrykkelig forbudt, bortsett fra når det foreligger skriftlig forhåndstillatelse fra Saint-Gobain Byggevarer AS. 

Selskapsnavn, logoer, produkter, merker og domenenavn som nevnes på dette nettstedet, tilhører utelukkende Saint-Gobain Byggevarer AS og/eller Saint-Gobain-konsernets enheter, og skal ikke brukes uten skriftlig forhåndsautorisasjon fra selskapet eller den aktuelle enheten.

Firmainformasjon

Weber

Saint-Gobain Byggevarer as
Org.nr. 940 198 178

Postadresse:
Postboks 6211 Etterstad
0603 Oslo, Norway

Besøksadresse:
Sandstuveien 68
0680 Oslo, Norway

Fakturaadresse:
faktura.byggevarer(at)saint-gobain.com

Kundesenter
Tlf: 04455 (Kostnadsfritt fra fasttelefon) (07.00-16.00) 
ordre(at)weber-norge.no