close-pop-up.svg

Merkevarer for bedre bygg

Glavagruppen består av flere kjente merkevarer, med Glava Isolasjon, Gyproc og Weber som de tre største i det norske markedet. Vi er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Herfra kan vi plukke de beste innovasjonene, teste og videreutvikle dem spesielt for norske forhold.

Våre merkevarer

Historien

De tre merkevarene Glava Isolasjon, Gyproc og Weber har en lang historie i det norske markedet. Historien til Glavagruppen er imidlertid langt ferskere, og startet i realiteten i 2017, da de tre fikk felles eier i Saint-Gobain. Merkevarene står i stor grad på egne bein i markedet, men i enkelte sammenhenger - så som på nettsiden - er det hensiktsmessig at de tre opptrer sammen under paraplyen Glavagruppen. Nedenfor kan du lese mer om de tre merkevarene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, råd og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Legg igjen informasjonen din under, så fikser vi resten.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glavagruppen kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.