close-pop-up.svg

Dette er Weber

Vi bistår med rådgivning inn i prosjekter og produserer og/eller leverer sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter, samt Leca.

 

Vi jobber hele tiden aktivt for å hente det beste av våre innovasjoner innen murverk og murverksrelaterte produkter i utlandet, for å tilpasse det til norske forhold her hjemme. Vår kompetanse og produkter gir trygge, effektive og bærekraftige løsninger som er enkle å bruke og tilgjengelige over hele landet. Vi vet hva som kreves for å oppnå best mulig kvalitet. Til glede for alle, enten du er den som planlegger, bygger eller bruker bygget.

Sammen for bærekraftig bygging

Sammen med Glava Isolasjon og gipsprodusenten Gyproc jobber vi for å gjøre byggebransjen grønnere. Et eksempel er våre pumpebiler som både kan gå på biodrivstoff og byggeplass-strøm under store gulvleveranser. Massen leveres på bulk og blandes ferdig. Det reduserer både fossilt drivstoff-forbruk, emballasje og svinn.

Weber leverer også Leca, som er et rent naturprodukt av ekspandert leire. Leca-kuler er både varmeisolerende og drenerende. De fleste kjenner godt til Leca i blokker, som er svært fleksibelt å bygge med. Med en overflatebehandling bestående av Webers produkter og løsninger, blir konstruksjonen komplett, varig og pen.

I GLAVA-familien har vi satt oss tydelige miljømål vi hele tiden jobber aktivt med.

Gulv

Nytt siloanlegg for pumpebiler

Et nytt og stort siloanlegg for Webers pumpebiler er under bygging. Det moderne anlegget åpner januar 2021.

Yttervegg/fasade

Ny fasadeløsning fra Weber - Møt EnveoVent Flex og EnveoVent Robust

Weber er stolte av å introdusere to nye ventilerte fasadesystemer: EnveoVent Flex og EnveoVent Robust. Disse systemene, utviklet av Weber, er skreddersydde for det norske klimaet og er utviklet for å svare opp behovene knyttet til et ventilert fasadessystem som har en lav vekt og som sikrer bedre ergonomi og effektivitet på prosjektene.

Lyden av murhus

Nesten ved vannkanten i Bergen ligger et nytt murhus. - For eierne var det viktig at huset ikke bare så flott ut, men at det også hadde lyden av et murhus, forteller arkitekt Ove Grung.