close-pop-up.svg

Salgsingeniør Weber Gulv

Spesialist teamet Weber Gulv inngår i GLAVA sin salgsorganisasjon, og har synergier på flere områder som påvirkning av beskrivende ledd, teknisk støtte og initiativ på miljø og bærekraft. Vi utvider vår satsning innen gulvavretting og søker en Salgsingeniør som skal bearbeide prosjektmarkedet i Rogaland og Agder. Som Salgsingeniør blir du en del av et målrettet team som er spisset mot prosjektmarkedet for bygg i Norge.

Som Salgsingeniør vil ditt hovedansvar være å bearbeide etablerte kunder samt identifisere nye byggeprosjekter. Stillingen innebærer utstrakt kontakt mot entreprenører og prosjekter, samt daglig oppfølging av utførende «Sertifiserte Weber Gulventreprenører», og andre utførende kunder som Weber samarbeider med. Teamet du inngår i jobber også langsiktig med oppfølging av tiltakshavere, arkitekter og rådgivende ingeniører. Hovedfokus er å promotere produkter og løsninger til både nybygg og rehabilitering innenfor bolig, næring og industri. En del av jobben innebærer opplæring og foredrag for våre kunder.

Vi ser etter deg som har et brennende ønske om å lykkes innen salg,  er strukturert og selvgående, og liker å være på farten. Du liker å oppsøke bygg- og anleggsplasser, og er praktisk anlagt for å kunne bistå kunder på prosjekter, pumpedemoer og praktisk opplæring. Samtidig er du ikke redd for å ta på penskjorta og trollbinde et publikum med et selgende innlegg om gulvavretting og Weber. Har du erfaring fra prosjektsalg og gjerne en praktisk byggteknisk bakgrunn, vil du passe godt inn hos oss. En klar fordel er det om du har kunnskap om betong og gulvavretting.
Vi vil foretrekke at du bor sentralt i Rogaland. 

Du er en tillitsskapende og omgjengelig person som setter kunden først, evner å skape langsiktige relasjoner og ser verdien i å bygge opp et nettverk i bransjen.  
Rollen vil kreve at du jobber selvstendig, systematisk og målrettet. Dine kolleger vil omtale deg som en lagspiller som involverer, deler og kan spille andre gode.

Vtilbyr en meget spennende salgsjobb hos Nordens største byggevareprodusent, som er kjent for høy kvalitet og presisjon på leveranser. Du kommer inn i en organisasjon med godt fagmiljø og høy kompetanse innen segmentet. Ser du etter et godt arbeidsmiljø med gode rammebetingelser for å kunne lykkes, så kan dette være din mulighet.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte rekrutteringsselskapet SalesJobs ved Ken-Robin Utvik på mobil 926 04 175. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
 

Søk på stillingen her

Yttervegg/fasade

– Sommerro House og Villa Inkognito fikk et skikkelig løft

De to antikvariske murbygningene vegg i vegg i hovedstaden har fått den perfekte alderdom etter en storstilt rehabilitering både utvendig og innvendig.

Innervegg

Mindre jobb og støv når Tøyenbadets vegger bygges

Her skal tusenvis av mennesker hygge seg med venner og familie, lære seg å svømme, stupe, trene, eller bare slappe av.

To bestselgere innen gulvavretting utgår

Her er produktene du skal se etter i stedet, når gulavrettingsproduktene Hurtig og Normal nå avvikles hos byggevareforhandlerne.