close-pop-up.svg

Vestlia Resort - Stort hotell med lun og koselig atmosfære

Vestlia på Geilo er en av Norges flotteste skiresorts. Her kan man ski in /ski out vinterstid, gode langrennsmuligheter, og man kan ikke minst nyte opplevelser både inne som ute. Den flotte spa-avdelingen har åpent året rundt.

Gulv

Fyri Resort - en perle i Hemsedal

Blant fjelltopper og natur som er like vakker sommer som vinter, finner du Fyri Resort. Hotellet leverer hele året og er fullspekket med materialer fra Weber og arbeid utført av Murmester Martin Markussen.

Yttervegg/fasade

Endelig kan murkvartalet på Torshov puste ut

Når en ærverdig murgård får forlenget liv, kjenner murmester Knut Guttorm på stolthet over å få være med på å rehabilitere dem.

Yttervegg/fasade

Pulserende og vakkert på Sagene

Etter at fasaden ble rehabilitert med Weber-produkter, fremstår den gamle kjempen på Sagene som en innbydende, levende oase.

Yttervegg/fasade

Trebygg med puss fikk fornyet ytterveggene

Da fasaden i Dalehaugen 2-4 ble revet, viste det seg at det var fuktgjennomtrengning i platene bak, og ytterveggene fikk en solid rehabilitering samtidig som fasaden.

Yttervegg/fasade

Fremstår i ny drakt!

Rett ved Torshovparken finner vi Torshov kv. 10, Agathe Grøndals gate 2-6. Fasaden er blitt rehabilitert med puss fra Weber, og fremstår i ny drakt som fremhever bygningsmassens klassiske kvaliteter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, inspirasjon og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen informasjonen din under.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glavagruppen kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.