close-pop-up.svg

Lyden av murhus

Nesten ved vannkanten i Bergen ligger et nytt murhus. - For eierne var det viktig at huset ikke bare så flott ut, men at det også hadde lyden av et murhus, forteller arkitekt Ove Grung.

Fra fabrikk til skole

Flotte Fyrstikkalleen skole i Oslo er delvis bygget i den gamle fabrikken til Nitedals tændstikker.

Mur var førstevalget

Huseieren har bodd i England og var aldri i tvil; Huset hans skulle bygges av mur.

Fra kråkeslott til moderne murhus

I barndommens ferier lekte skuespiller Bjørn Wilberg Andersen utenfor et kråkeslott blant epletrær og beitende kuer. Nå bor han samme sted, men i et moderne murhus. ”Vi har fått et hus vi trives veldig godt med”, sier han.

Deilig å bo i murhus

Basert på egne idéer om murhus og med hjelp i familien fra noen som leverer stål, ble utfordringene med det store murhuset overvunnet. - Her er det ganske værhardt, men det merker vi ingenting til før vi åpner utgangsdøra, sier huseieren.

Kaviarfabrikk som ble kunstgalleri og fikk bevaringspris

Den gamle Kaviarfabrikken i Henningsvær ble rehabilitert og forvandlet til et spektakulært kunstgalleri og atelier med bomuligheter for kunstnere. Og ble belønnet med en prestisjetung bevaringspris.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, inspirasjon og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen informasjonen din under.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glavagruppen kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.