close-pop-up.svg

Fyri har ett 1000 kvm spa område. Her er fokus på god mat og avslappende musikk i ett vakkert miljø, med bassenger, spennende restauranter og barer.

Fýri har 144 hotellrom og møtelokaler for opptil 460 personer. Murarbeidet er utført av Murmester Markussen. 

Et flott stykke arbeid

I regi av Markussen har Weber har levert produkter til rundt 3500 m² gulvflate. Leveranse på prosjektet var på mellom 250 og 300 tonn gulvavretting.

Murmester Martin Markussen og hans team har levert murarbeid på hele hotellet. Alt av gulv, fra industrigulv, komfortgulv og vanlige gulv, samt muring av peiser og detaljert flislegging.

Spaområdet

Hele spa-avdelingen er flislagt av Markussen og resultatet holder svært høy standard. Markussen og teamet hans har i tillegg murt opp en fantastisk peis i hjertet av spa området og i tillegg utført alt flisarbeid på hele hotellet.

Det er strenge krav til utførende og viktig å holde seg innenfor standarden. Det er derfor spesielt viktig med gode leverandører som følger opp leveringene sine ."Med Weber er det lett, men det blir også rett", forteller Markussen smilende.

Martin Markussen

Daglig leder i Murmester Markussen AS

Spa avdelingen ble først sparklet 30 mm med weberfloor 140 Nova, deretter ble det lagt industrimasse som ble skiferbelagt enkelte steder. Det er også lagt industrimasse under bassengområdet. Under stålbassengene er det null toleranse for avvik, derfor uhyre viktig å holde seg innenfor standarden og kravene er høye.

Det er veldig viktig for oss å ha med oss en god leverandør som Weber som følger med hele veien i prosessen, forteller Markussen.

Roger Estensen og Martin Markussen har jobbet sammen på mange prosjekter i Hallingdal og trives godt med det.

Fyri Resort er ett av Norges flotteste hoteller med en unik atmosfære som bare må oppleves. I tillegg er det fullt av produkter fra Weber.

Roger Estensen

Salgsingeniør Gulv i Weber

Leverer i Hallingdal

Murmester Martin Markussen som har levert på utallige prosjekter i områdene rundt Gol, Hemsedal og Geilo er godt fornøyd med resultatet.

Etter at han brått og i ung alder måtte overta firma etter faren, har han testet ut ulike gulvløsninger. Han har sørget for å legge noen titusener kvadratmeter gulv sammen med sine 24 ansatte. Gulvene på Skarsnuten Hotell og Fyri Hotell i Hemsedal er bare noen av dem, og som alltid benytter han seg av Weber sine produkter og løsninger.