close-pop-up.svg
Finslipt logistikk gjorde at Gauksås Gulvstøp kunne avrette med hele 211 tonn masse i én etappe. Det ga 6.000 m2 med jevne gulv.
Byggeprosjekt
Harbitz Torg
Byggeår
2020
Utførende
Byggherre: Møller Eiendom Holding AS. Entreprenør: Veidekke Entreprenør AS. Gulvarbeider: Gauksås Gulvstøp AS

Harbitz Torg har blitt et harmonisk nabolag like ved Skøyen stasjon i Oslo. I løpet av 2020 er det tidligere fabrikkanlegget forvandlet til et pulserende strøk med boliger, butikker, barnehage og kontorarbeidsplasser. Og det er i kontordelen Gauksås Gulvstøp AS virkelig har fått vise hva deres kompetanse og Webers produkter duger til.

– Fantastisk logistikk

Rune Moen, prosjektutvikler i Gauksås Gulvstøp AS, leverte gulvavretting til rundt 30.000 m2 gulv. Rune er imponert over hvor smertefritt det gikk.

– Det mest utfordrende med dette prosjektet var de store flatene. På en av etappene brukte vi 211 tonn avrettingsmasse og det er ingen som har avrettet så mye i én etappe før. Det ble totalt 6.000 m2 gulv og det hadde ikke gått uten solid planlegging, forteller han.

Når Gauksås Gulvstøp AS ringte Weber og gjorde en bestilling, organiseres logistikk og tidsrammer. Når prosjektet skal begynne, kommer først pumpebilen og rigger seg til. Deretter kommer bulkbilene og blåser massene over i pumpebilen, der det blir klargjort og mikset for gulvavretting som pumpes opp og inn i bygget.

Det mest utfordrende med dette prosjektet er de store flatene. På en av etappene brukte vi 211 tonn avrettingsmasse. Det er ingen som har avrettet så mye i én etappe før.

Rune Moen

Prosjektutvikler i Gauksås Gulvstøp AS

– Hver bulkbil leverer 35 tonn, så det blir mange biler. Likevel kommer bilene alltid presist og vi opplever ingen forsinkelser eller opphold i arbeidet. Det er helt fantastisk, sier Rune.

2018-10_Weber_Skøyen_DSC_6475.JPG
Webers pumpebil fungerer som en fabrikk. Logistikk og avretting blir enkelt når det endelige produktet klargjøres på stedet.

Logistikk som løfter bydelen

Anders Svensson, salgsingeniør gulv hos Weber, setter pris på de gode skussmålene.

– Det er hyggelig at Gauksås Gulvstøp AS har en så fin opplevelse av logistikken vår. Det er et resultat av grundig koordinering mellom dem og oss. Vi har få ledd fra produksjon til ferdig produkt. Dessuten eier vi pumpebilene våre, slik at vi har full kontroll på hvor de er til enhver tid. Vi gjør det så enkelt som mulig, sier Anders Svensson, salgsingeniør gulv hos Weber.

Det er hyggelig at Gauksås Gulvstøp AS har en så fin opplevelse av logistikken vår. Det er et resultat av grundig koordinering mellom dem og oss.

Anders Svensson

Salgsingeniør gulv hos Weber

Kontorbygget på Harbitz Torg rommer cirka 1.500 arbeidsplasser. Alt fra store leietakere til frilansere i kontorhoteller nyter godt av møtesenter, stor kantine og bemannet resepsjon. Sluttarealet er på 30.000 m2 fordelt på ti etasjer. Det var mye gulv som skulle avrettes.

Heldigvis gikk det smertefritt med pumpebiler og produkter fra Weber. Webers gulvavretting er lett å jobbe med, selv på enorme flater.

 

Kontakt oss

Vil du vite mer om mulighetene med weberfloor 140 Nova?

Anders Svensson

+

Vil du vite mer om mulighetene med weberfloor 140 Nova?

Anders Svensson

+